Gjest Kurt Kubein Skrevet 3. juli 2003 Del Skrevet 3. juli 2003 Noen matglade sjeler som har peiling på dette? Må kjøpe engangsgrill. Det kan jeg alltids se på bruksanvisninga på, så det går vel greit.. Sløye fisken kan jeg også. Men selve grillinga?? Der er jeg helt grønn. Hva gjør jeg, og hva gjør jeg IKKE? Takker og bukker for svar. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/111492-grilling-av-torsk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Høne I Frikassè Skrevet 3. juli 2003 Del Skrevet 3. juli 2003 Putt den i folie og smell den på grillen.Husk å snu. ;P F.eks. Eller putt den i sånn rist-egnet-for-grilling-av-fisk og snu et par ganger. Bortsett fra alt dette, så vet jeg sannelig ikke om en engangsgrill egner seg til grilling av tårsk. Vet ikke hvor mye du skal kødde med den nyyydelige torsken hva gjelder marinader og sånn, men det kan sikkert noen andre svare på ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/111492-grilling-av-torsk/#findComment-661906 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kurt Kubein Skrevet 3. juli 2003 Del Skrevet 3. juli 2003 Putt den i folie og smell den på grillen.Husk å snu. ;P F.eks. Eller putt den i sånn rist-egnet-for-grilling-av-fisk og snu et par ganger. Bortsett fra alt dette, så vet jeg sannelig ikke om en engangsgrill egner seg til grilling av tårsk. Vet ikke hvor mye du skal kødde med den nyyydelige torsken hva gjelder marinader og sånn, men det kan sikkert noen andre svare på ) Det hele er forutsatt av at vi faktisk FÅR noe torsk. :-) Pakk i folie, schmell på grillen og schnu! Den er god! Takk, takk. Vi prøver. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/111492-grilling-av-torsk/#findComment-661913 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hobbykokken Skrevet 3. juli 2003 Del Skrevet 3. juli 2003 ... Bare husk å smøre folien med litt deilig smør. Litt salt og pepper, persille og smør i buken og nam nam.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/111492-grilling-av-torsk/#findComment-661958 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kurt Kubein Skrevet 3. juli 2003 Del Skrevet 3. juli 2003 ... Bare husk å smøre folien med litt deilig smør. Litt salt og pepper, persille og smør i buken og nam nam.. Takk, takk! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/111492-grilling-av-torsk/#findComment-661978 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.