Gå til innhold

trening


Gjest minnien

Anbefalte innlegg

Gjest minnien

Jeg har lest her tidligere at når man trener mage/rygg/rumpe får man mer muskler, men at fettet IKKE forsvinner...er det sant??? Hvordan skal man da trene fettet på disse stedene bort??? Jeg spiller fotball, men dette er vel ikke akkurat noen man forbrenner så veldig mye fett på??

Hvis man spiser lite kombinert med moderat trening, vil fettet renne av da, eller synker bare forbrenningen slik at det ikke skjer noe som helst???

Håper virkelig på svar!!!

mvh

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

hei!!

sånn som jeg har forstått det så hjelper det å trene og spise sunt,men dersom man overdriver slankingen, dersom man vil nå raske resultater så vil kroppen spare på det fettet kroppen din har, isteden for å forbrenne det bort..fordi den tror du er på et sted hvor det ikke er mat og den prøver bare å overleve så lenge som mulig...det er klart trening hjelper..dersom du ikke merker noe, så prøv å tren andre ting enn bare fotball..feks svømmming og sykling..og er du sikker på at du har sideflesk og stor mage og at det ikke er en del av en spiseforstyrrelse..?? vi som har det kan ikke stole på hva vi seri speilet..vi må høre på hva andre sier..

tren og spis, og bygg litt muskler..så blir det nok borte..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
John Gunnar Oppheim, Instruktør

Hei,

du fjerner ikke fett med trening, du bygger opp mer muskler som brenenr mer kalorierm Dvs. at du vil slanke deg dersom du fortsetter å spise akkurat like mye som før du øket muskelmassen. Skal du slanke deg, må du slanke deg. Fotballtrening brenner mye kalorier, og er slett ikke dumt for å øke forbrenningen.http://www.trim.no/slanking1.htm

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...