Gå til innhold

Middagstips til dere!


Anbefalte innlegg

Gjest tips fra meg
Skrevet

Stek en pakke kjøttdeig. Lag brun saus. Ha kjøttdeigen i sausen. Ha til potetmos. Kjempegodt! Svigermor i Danmark lager det, og jeg laget det i helga. Særlig barna (og mannen...) er glade i det! Det høres kanskje litt merkelig ut, men smak. Raskt og lage også.

Skrevet

Ingen grønnsaker? Ingen krydder? Høres ganske kjedelig ut egentlig....

Ørkenvandreren
Skrevet

Nei, det ble for vanskelig for meg....

Gjest Barnemat
Skrevet

Ingen grønnsaker? Ingen krydder? Høres ganske kjedelig ut egentlig....

Det blir vel ganske så tørt når potetstappen har trukket til seg all sausen?

Nei Fysj!!!

Gjest Pricilla
Skrevet

*grøss* Høretes helt jævlig ut! Tror ikke ejg prøver det.. men smaker er som baken! ; )

Skrevet

Kan vel ta oppi en pakke lakskausblanding eller andre grønnsaker?

Skrevet

*grøss* Høretes helt jævlig ut! Tror ikke ejg prøver det.. men smaker er som baken! ; )

Frisk og rask igjen?? Hold deg unna tomatketschup da, he he???

Hvordan går det med Elveblesten, ble det raskt borte igjen?

Gjest tips fra meg
Skrevet

Kan vel ta oppi en pakke lakskausblanding eller andre grønnsaker?

Godt med grønnsaker til, ja.

Gjest tips fra meg
Skrevet

*grøss* Høretes helt jævlig ut! Tror ikke ejg prøver det.. men smaker er som baken! ; )

Men det er altså veldig godt!!!

Gjest tips fra meg
Skrevet

Det blir vel ganske så tørt når potetstappen har trukket til seg all sausen?

Nei Fysj!!!

Det blir ikke tørt nei. Vanlig rett i Danmark. Kalles million bøf. Ikke si noe før dere har smakt! Er godt. Salt og pepper er nok krydder. Grønnsaker til er godt.

Skrevet

Høres ut som en mølje. Hørtes ikke noe godt ut, sorry.

delphina1365380402
Skrevet

lager kjøttstuingen - og krydrer den med det du vil, legger den i ildfast form (altså kjøttdeig/saus), legger potetstappen oppå, strør med revet ost og evt. strøkavring og setter i stekovnen slik at det blir brun skorpe. Dette kalles "shepherd's pai" - og er en vanlig rett i England/Skottland. Opprimmelig var dte nok kun salt og pepper - men bruk gjerne chili, timian rosmarin eller annet som "piff".

god appetitt

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...