teddi Skrevet 6. september 2003 Del Skrevet 6. september 2003 Altså, skal servere biff med tilbehør og trenger snarest et tips på hvordan jeg koker brokkoli på best måte. Har hørt at den kan smør dampes?? Noen som vet? Skal også servere stekte tomater..pleier og slenge dem i panna en liten stund og kryddre... noen bedre?? takk for alle tips mvh 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/118761-hvordan-steke-tomater-og-koke-brokkoli-trenger-svar-fort/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 6. september 2003 Del Skrevet 6. september 2003 Broccoli: ha litt vann og en god klatt smør (ikke noe salt!!!) i en liten kjele og ha i broccolien også, legg gjerne smøret oppå broccolien. Kok opp og la koke 2-4 min (eller til du synes den er passe, kjenn med en gaffel), tøm av vannet og damp den litt slik at den ikke blir vassen. Nammis! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/118761-hvordan-steke-tomater-og-koke-brokkoli-trenger-svar-fort/#findComment-717297 Del på andre sider Flere delingsvalg…
teddi Skrevet 7. september 2003 Forfatter Del Skrevet 7. september 2003 Broccoli: ha litt vann og en god klatt smør (ikke noe salt!!!) i en liten kjele og ha i broccolien også, legg gjerne smøret oppå broccolien. Kok opp og la koke 2-4 min (eller til du synes den er passe, kjenn med en gaffel), tøm av vannet og damp den litt slik at den ikke blir vassen. Nammis! Rakk ikke og bruke tipset ditt i går men det skal jeg jammen meg gjøre neste gang. når en damper brokkolien ligger den da bare i kasserollen uten vann en stund eller? takk for tipset uansett. mvh 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/118761-hvordan-steke-tomater-og-koke-brokkoli-trenger-svar-fort/#findComment-717567 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 7. september 2003 Del Skrevet 7. september 2003 Rakk ikke og bruke tipset ditt i går men det skal jeg jammen meg gjøre neste gang. når en damper brokkolien ligger den da bare i kasserollen uten vann en stund eller? takk for tipset uansett. mvh Når du damper ut broccoli (eller poteter eller andre grønnsaker, pølser eller hva som helst som har kokt) så tømmer du av vannet og setter kjelen på den varme plata igjen, uten lokk, i noen sekunder slik at vannet fordamper og maten ikke blir vassen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/118761-hvordan-steke-tomater-og-koke-brokkoli-trenger-svar-fort/#findComment-717586 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.