Gjest gifteklar? Skrevet 12. september 2003 Skrevet 12. september 2003 Har planer om brylupp neste år og i den anledning leter og leter jeg etter gode hovedretter som inneholder Elg.Tips til forretter og desserter ønskes også. Er det sånn at man MÅ/skal ha fisk til forret når man har kjøtt som hovedrett? Brudgommen spiser ikke fisk, så....Tips mottaes med takk. 0 Siter
millymollymandy Skrevet 12. september 2003 Skrevet 12. september 2003 Elgstek - gjerne som roastbeef - er ypperlig. Tilbehør rosenkål, blomkål, broccolli, bakt pastinakk eller persillerot. God fyldig saus, poteter og tyttebær. Alternativt en fin biffgryte eller elgkarbonader. Gammeldags elghakk er bare å ødelegge kjøttet - så det ville jeg ikke valgt. Hvis forloveden ikke spiser røkt eller gravet fisk (som egner seg godt til forrett), ville jeg valgt f.eks. en toast med en liten rute kald omelett - lagt på en ruccola eller bladsalat. gjerne omelett med kantareller og/eller enerrøkt bacon. Andre muligheter er spekeskinke og melon - eller kanskje å holde seg til elg og lage en forrett av røkt elgkjøtt. Dette kan en bestille hos gode slaktere. 0 Siter
BettyBlue Skrevet 12. september 2003 Skrevet 12. september 2003 Smørdampet asparges med parmaskinke, cherrytomater og parmesan er nydelig forrett og kunne passe fint. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.