flowy Skrevet 4. oktober 2003 Skrevet 4. oktober 2003 Hei! Jeg er 22 år og i morgen kommer foreldrene mine hjem fra syden. På veien hjem skal de hente katten som jeg har passet. Mamma hintet frempå om at det kunne være godt med middag etter en lang reise... Men hjelp... Hva lager jeg? Noen som har noen forslag? Det må ikke gjøre for stort innhogg i et studentbudsjett. 0 Siter
Gjest Stjernemor Skrevet 4. oktober 2003 Skrevet 4. oktober 2003 Lag en gryterett fra pose. Da kjøper du bare kylling, kjøttbiter eller kjøttdeig å har det oppi. Smakte en hos en venninnge som het Kylling i carry eller noe slikt. Den falt virkelig i smak! Så kjøper du baguetter (vitløksbaguetter?) og serverer ved siden av. I tillegg ville jeg spandere å blande en salat ved siden av. Standarden min er agurk, mais, purre, rød paprika og kinakål. Kjedelig kanskje, men helt grei. 0 Siter
Atene Skrevet 4. oktober 2003 Skrevet 4. oktober 2003 Fårikål ! Enkelt å lage, ikke for dyrt, og foreldrene dine setter sikkert pris på norsk mat etter å ha vært utenlands en stund. 0 Siter
millymollymandy Skrevet 4. oktober 2003 Skrevet 4. oktober 2003 Enig med Stjernemor - men tilsett gjerne litt matfløte eller rømme i gryta, og spander 4-5 store sjampinjonger fra kiwi (kr 39 pr kg). Skjær dem i skiver og stek dem brune før du har dem i gryta. Litt ekstra stekt løk er også godt og gir en "hjemmelaget" smak. 0 Siter
flowy Skrevet 4. oktober 2003 Forfatter Skrevet 4. oktober 2003 Enig med Stjernemor - men tilsett gjerne litt matfløte eller rømme i gryta, og spander 4-5 store sjampinjonger fra kiwi (kr 39 pr kg). Skjær dem i skiver og stek dem brune før du har dem i gryta. Litt ekstra stekt løk er også godt og gir en "hjemmelaget" smak. Tusen takk! Da blir det gryterett:) 0 Siter
snilen Skrevet 4. oktober 2003 Skrevet 4. oktober 2003 svinekjøtt er billig og godt, pleier å kjøpe skinkebiff, så slipper jeg ben, og ser akkurat hvor mye det blir. Personlig er jeg stor fan av stekt ananas og stekt tomat til, ming hurtigris og knorr bernaisesaus! (gjerne med litt karry i) Kjempegodt! (Sopp er også billig og godt å steke, og varm mais, som alternativ til ananas) 0 Siter
Gjest malun Skrevet 4. oktober 2003 Skrevet 4. oktober 2003 Dette er selvsagt for sent...men mine foreldre blir alltid glad når de får servert terteskjell med fiskepudding, hvit saus og reker. 0 Siter
snilen Skrevet 5. oktober 2003 Skrevet 5. oktober 2003 Dette er selvsagt for sent...men mine foreldre blir alltid glad når de får servert terteskjell med fiskepudding, hvit saus og reker. med ananas og erter i også da, såklart... 0 Siter
Gjest ikke undertegnet Skrevet 5. oktober 2003 Skrevet 5. oktober 2003 Litt sent ute her,men ville likevel komme med forslag til en god søndagsmiddag. "Sosakjøtt"kalles det på vestlandet,altså sauskjøtt. Du kan bruke all slags kjøtt,men lammekjøtt er veldig godt. Du steker kjøttstykker på pannen,og jevner ut med vann. Koker dette til kjøttet er mørt,og tillsetter jevning av vann og mel. tar i løk,salt og pepper og oregano og evnt annet krydder. Lager hjemmelaget kjøttkaker til,og har det nedi gryta sammen med sausen og kjøttet. Serveres med poteter,gullerøtter,og ertesuing. God gammeldags søndags bondekost. 0 Siter
Gjest malun Skrevet 6. oktober 2003 Skrevet 6. oktober 2003 med ananas og erter i også da, såklart... Erter? Ja. Ananans? Ikke i den sammenhengen, nei. Veldig, veldig feil - på så mange måter. Pføy! 0 Siter
snilen Skrevet 6. oktober 2003 Skrevet 6. oktober 2003 Erter? Ja. Ananans? Ikke i den sammenhengen, nei. Veldig, veldig feil - på så mange måter. Pføy! Kjempegodt med en ananasboks i, bruker kraften istedenfor så mye melk. Nam! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.