Mangalia Skrevet 5. oktober 2003 Del Skrevet 5. oktober 2003 Hei min mor på 76 år tar det blodfortynnende middelet Marivan. Hun blir utslått av dette men hvis hun spiser surssild/rå sild med løk virker det som om det motvirker Marivan. Har dette noen sammenheng ? eller ? Har Marivan andre bivirkninger ? Blodprøvene hennes har økte leververdien og gir høyere kolestrolverdier etter at hun begynte med Marivan. Tarald Gjerden 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/122007-marivansursild-med-l%C3%B8k/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nina Lindstad, spesialist i allmennmedisin Skrevet 5. oktober 2003 Del Skrevet 5. oktober 2003 Marevan i seg selv gir ikke slapphet. Det er viktig at verdien i blodet måles jevnlig; for mye medisin kan gi økt blødningsfare. Kan ikke skjønne at "plagene" skal ha sammenheng med maten du nevner, men enkelte matvarer kan påvirke effekten av Marevan. Dette må igjen måles med blodprøver. Kanskje har hun et magesyre-problem som bedres med fettrik mat. Det er svært sjelden at Marevan gir lever-påvirkning. Kolesterolen påvirkes ikke. Trolig bør man lete etter andre årsaker til plagene hennes. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/122007-marivansursild-med-l%C3%B8k/#findComment-738972 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.