Gjest Can't wait! Skrevet 24. november 2003 Skrevet 24. november 2003 Julaften er det pinnekjøtt, poteter, kålrabistappe, rødkål, surkål og jule"sos" (spesialoppskrift fra bestemor, kun vår familie som bruker å lage den. Hvitsaus som er laget av kraften fra pinnekjøttet, med bl.a løk og rømme i.) Til dessert er det jordbær og rips i svææær bolle, med krem og pikekyss på toppen. NAM!! 1.juledag: kald kveite med tilbehør. Krumkaker fylt med multekrem til dessert. Så har vi lutefisk en eller annen dag. I år blir det nok hjort en dag eller to også. Nyttårsaften er det kalkun med all verdens snadder. Is til desert tror jeg vi bruker å ha. Eller karamellpudding. 0 Siter
Gjest brusa Skrevet 24. november 2003 Skrevet 24. november 2003 Ribbe og svinesteik med sossiser medisterkaker, svisker, surkål, brunsaus, poteter, pinnekjøtt med poteter, smør og kålrotstappe, kalkun (gjerne fylt med appelsin og hvitløk) + waldorfsalat, saus. riskrem, trollkrem, multekrem, pana cota, sjokolademousse .. og RESTEMIDDAGER! *sikle* du gjorde meg sulten enda jeg egentlig var stappmett da jeg åpnet innlegget... NAM ! 0 Siter
tiliti Skrevet 25. november 2003 Skrevet 25. november 2003 du gjorde meg sulten enda jeg egentlig var stappmett da jeg åpnet innlegget... NAM ! Jul blir bra Jeg måtte lage meg noe spaghetti etter å ha skrevet. Dagens middag Fiskepinner holder ikke lenge i sådan stund. 0 Siter
Gjest Daisy Skrevet 25. november 2003 Skrevet 25. november 2003 Julaften: Grøt på formiddagen. Middag: Svineribbe og/eller stek med medisterkaker og -pølser til. Riskrem til dessert. Før hadde vi engelsk plumpudding som er grusomt, GRUSOMT! Første juledag det samme, men et annet sted. Andre juledag har det vanligvis vært kalkun. Nyttårsaften kalkun, men etter at jeg flyttet til vestlandet har jeg fått pinnekjøtt. Kjenner jeg er sulten på litt julemat nå, ja. 0 Siter
Gjest Daisy Skrevet 25. november 2003 Skrevet 25. november 2003 du gjorde meg sulten enda jeg egentlig var stappmett da jeg åpnet innlegget... NAM ! Meg og. Og klokka er snart halv tre. Kan ikke spise nå da.... mmmmm...ligger litt twist ved siden av pc'en her. Men det var juleMIDDAG jeg ble skikkelig fysen på... De har begynt med sånt på restauranter, ikke sant? 0 Siter
Gjest Daisy Skrevet 25. november 2003 Skrevet 25. november 2003 Det er standardpakka det : Ribbe, rødkål, medisterpølse, medisterkake, godt stekte kotteletter, Pinnekjøtt, rosenkål, tyttebær, poteter, suragurk, m.m.m.m. avsluter middagen med pyntet hestesko is. 2. dag familiekoldtbord med alt fra pinnekjøtt til laks. Da bugner det og huset er fullt....... uff, den jula.... Skulle gjerne hatt den i et basseng i syden.... Nei,nei,nei. Been there, done that. Da fikk jeg svidd smakløs (bortsett fra svidd-smaken da) kylling og kald hard potet. 0 Siter
Gjest brusa Skrevet 25. november 2003 Skrevet 25. november 2003 Meg og. Og klokka er snart halv tre. Kan ikke spise nå da.... mmmmm...ligger litt twist ved siden av pc'en her. Men det var juleMIDDAG jeg ble skikkelig fysen på... De har begynt med sånt på restauranter, ikke sant? Her har de det hvertfall, jeg har spist pinnekjøtt to ganger allerede...*skammer meg litt* 0 Siter
Gjest Daisy Skrevet 25. november 2003 Skrevet 25. november 2003 Her har de det hvertfall, jeg har spist pinnekjøtt to ganger allerede...*skammer meg litt* Da skal jeg gå ut og spise det i morgen ) namnam 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.