Vincent Skrevet 4. januar 2004 Skrevet 4. januar 2004 http://www.egg.no/kokebok/oppskrift.cfm?opps_id=70 0 Siter
tiliti Skrevet 4. januar 2004 Skrevet 4. januar 2004 Jeg liker denne: 4 egg, 8ss melk, gastromat eller salt, + pepper, etter smak. Gressløk eller finhakket purre. Has i en kasserolle, piskes sammen. Røres med tresleiv konstant på svak varme til alt har stivnet. 0 Siter
amber sun Skrevet 4. januar 2004 Skrevet 4. januar 2004 Denne er god: Bland sammen 4 egg og 4 ss matfløte. Tilsett salt og pepper etter ønske (evt. kan du krydre etterpå, hvis ikke alle ønsker krydder i). Ta gjerne i gressløk. Ha en ss margarin i en vid gryte (det blir myye bedre i gryte enn i stekepanne, av en eller annen grunn). Hell oppi og før eggerøren sammen fra kanten av gryta og inn mot midten mens den stivner. La den stivne akkurat, men ikke så mye at det blir sånne eggerøreklosser som noen lager. La den være akkurat stivnet og luftig. 0 Siter
Gjest alternativer Skrevet 4. januar 2004 Skrevet 4. januar 2004 Eggerøre er ganske lett, det eneste vanskelige er å ha passe varme. Det er viktig! Der må du rett og slett skaffe deg erfaring. Spør en erfaren om hva plata på din komfyr bør stå på og hvor lenge den bør varmes opp før du har røra oppi. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.