Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg liker denne:

4 egg, 8ss melk, gastromat eller salt, + pepper, etter smak. Gressløk eller finhakket purre.

Has i en kasserolle, piskes sammen.

Røres med tresleiv konstant på svak varme til alt har stivnet.

Skrevet

Denne er god:

Bland sammen 4 egg og 4 ss matfløte. Tilsett salt og pepper etter ønske (evt. kan du krydre etterpå, hvis ikke alle ønsker krydder i). Ta gjerne i gressløk.

Ha en ss margarin i en vid gryte (det blir myye bedre i gryte enn i stekepanne, av en eller annen grunn). Hell oppi og før eggerøren sammen fra kanten av gryta og inn mot midten mens den stivner. La den stivne akkurat, men ikke så mye at det blir sånne eggerøreklosser som noen lager. La den være akkurat stivnet og luftig.

Gjest alternativer
Skrevet

Eggerøre er ganske lett, det eneste vanskelige er å ha passe varme. Det er viktig!

Der må du rett og slett skaffe deg erfaring. Spør en erfaren om hva plata på din komfyr bør stå på og hvor lenge den bør varmes opp før du har røra oppi.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...