Gjest Pricilla Skrevet 28. januar 2004 Del Skrevet 28. januar 2004 Hva bør være i en god rekecoctail? Og hva bør jeg pynte med for å får den til å se fresh ut? Har søkt på ørten oppskriftssider, og finner reker i alle slags reker, men ikke noe enkel coctail-oppskrift.. Hvordan lager du din rekecoctail? Og hvor mye reker må jeg regne til 3 coctails? Vil ikke være gjerrig på rekene.. Spiser ikke tunfisk, og ikke aspages... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134447-gir-opp-med-%C3%A5-s%C3%B8ke-rekecoctail/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
serendipity Skrevet 28. januar 2004 Del Skrevet 28. januar 2004 Denne har jeg lastet ned på nettet en gang og lagret. Husker ikke hvor jeg fant den, men god det er den. Beregnet på 4 pers. Jeg har en til også, uten "kremet" saus, men med en vinagrette, skal se om jeg finner den. 200 g rensede reker 1 dl majones 1 dl kremfløte 2 ss ketchup 2 ss hvitvin 1-2 ts sitronsaft 1/2 ts paprikapulver 1 ts Worcestershiresaus 1/2 ts sukker 1/2 isbergssalat litt frisk dillLag saus ved å blande alle ingredienser -bortsett fra reker, salat og dill. Skjær salaten i strimler og legg lagvis med reker, saus og salat i serveringsskåler. Pass på at det blir reker på toppen. Pynt med frisk dill og sitron. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134447-gir-opp-med-%C3%A5-s%C3%B8ke-rekecoctail/#findComment-831910 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pricilla Skrevet 28. januar 2004 Del Skrevet 28. januar 2004 Denne har jeg lastet ned på nettet en gang og lagret. Husker ikke hvor jeg fant den, men god det er den. Beregnet på 4 pers. Jeg har en til også, uten "kremet" saus, men med en vinagrette, skal se om jeg finner den. 200 g rensede reker 1 dl majones 1 dl kremfløte 2 ss ketchup 2 ss hvitvin 1-2 ts sitronsaft 1/2 ts paprikapulver 1 ts Worcestershiresaus 1/2 ts sukker 1/2 isbergssalat litt frisk dillLag saus ved å blande alle ingredienser -bortsett fra reker, salat og dill. Skjær salaten i strimler og legg lagvis med reker, saus og salat i serveringsskåler. Pass på at det blir reker på toppen. Pynt med frisk dill og sitron. Takk, men hadde ikke tenkt å lage så mye styr av sausen... : ) Blander tousend island med majones og litt fløte, sitron og dill. tenkte mer på hva ejg bør ha i tillegg til issalat? Noe jeg bør ha oppi? Blir kjedelig med bare isbergsalat vel..? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134447-gir-opp-med-%C3%A5-s%C3%B8ke-rekecoctail/#findComment-831917 Del på andre sider Flere delingsvalg…
serendipity Skrevet 28. januar 2004 Del Skrevet 28. januar 2004 Takk, men hadde ikke tenkt å lage så mye styr av sausen... : ) Blander tousend island med majones og litt fløte, sitron og dill. tenkte mer på hva ejg bør ha i tillegg til issalat? Noe jeg bør ha oppi? Blir kjedelig med bare isbergsalat vel..? Avocado og litt stangselleri.(evt. også litt brød krutonger) Alt deette tar du oppi rett før servering. Og så pleier jeg å stikke noen saltstenger oppi. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134447-gir-opp-med-%C3%A5-s%C3%B8ke-rekecoctail/#findComment-831922 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pricilla Skrevet 28. januar 2004 Del Skrevet 28. januar 2004 Avocado og litt stangselleri.(evt. også litt brød krutonger) Alt deette tar du oppi rett før servering. Og så pleier jeg å stikke noen saltstenger oppi. Supert! ; ) Takk takk! Skal kanskje ikke være så mye forskjellig i rekecoctail? Tror det holder i massevis med stangselleri og avocado.. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134447-gir-opp-med-%C3%A5-s%C3%B8ke-rekecoctail/#findComment-831924 Del på andre sider Flere delingsvalg…
serendipity Skrevet 28. januar 2004 Del Skrevet 28. januar 2004 Supert! ; ) Takk takk! Skal kanskje ikke være så mye forskjellig i rekecoctail? Tror det holder i massevis med stangselleri og avocado.. ) Nei man skal jo liksom ikke bli mett :-) (Ellers så er også selleri og vårløk godt oppi...) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134447-gir-opp-med-%C3%A5-s%C3%B8ke-rekecoctail/#findComment-831925 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Rusle Skrevet 28. januar 2004 Del Skrevet 28. januar 2004 http://www.aperitif.no/index.db2?id=56&dolist=1&start=70#18310 http://www.startsiden.no/mat_og_drikke/ Finner du ikke noe her, så vet ikke jeg ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134447-gir-opp-med-%C3%A5-s%C3%B8ke-rekecoctail/#findComment-832219 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pappa Bjørn Skrevet 29. januar 2004 Del Skrevet 29. januar 2004 Dersom du først tar en titt på http://www.seafood.no/Eff/effandfacts.nsf/0/267D06098AEF52E6C12568EF00350266?openDocument&menu=Tall%20og%20Fakta For så å se litt på http://home.no.net/film2001/Filmer/C/Cocktail.htm Så skulle det vel hjelpe? Dersom du ser litt på hver av dem og bytter ofte skulle det bli en god blanding. Jadda, jeg vet den var i tynneste laget, men jeg kunne altså ikke dy meg.*L* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134447-gir-opp-med-%C3%A5-s%C3%B8ke-rekecoctail/#findComment-833091 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.