Tornerose Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Skyld heller på de som åpner de - jeg jobbet i 6 år med hermetikkbokser - (helt sant) -så jeg VISSTE hvordan de skulle åpnes - det burde stå på boksen det.... Man tager en boks, åpner med ringen drar til det butter, så vikker man lokket opp og ned til den MYKT går av bakerst - UTEN SPRUT, gitt! :-) Eller enda bedre: åpner boksen inni en liten plastpose. Da kan man dra og fikle så mye man vil, uten å søle ned klærne. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-844577 Del på andre sider Flere delingsvalg…
dolianer Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Lag deg et smørbrød på amerikansk vis da vel: To skiver lagt oppå hverandre med pålegg i mellom. Da hindrer du griseri. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-844585 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kakel Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Lag deg et smørbrød på amerikansk vis da vel: To skiver lagt oppå hverandre med pålegg i mellom. Da hindrer du griseri. Det er ikke lov med 2 skiver! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-844589 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kakel Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Hvis du vasker hendene med kaffe tar det lukten. Ha litt "pulver" på hendene med litt vann, gni overhendene til de er brune, skyll av og vask deg deretter med såpe. Da lukter det ikke etterpå. Da gjør jeg det nå! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-844590 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest malun Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Det er ikke lov med 2 skiver! :-) Men det er vel lov å dele den ene skiva i to og brette dobbelt? ;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-844593 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Spis heller peppermakrell. Flykræsj smaker jo jerv - og lukter (om mulig!) ennå verre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-844622 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Spis heller peppermakrell. Flykræsj smaker jo jerv - og lukter (om mulig!) ennå verre. Kan du skjønne hvorfor det er så innmari vanskelig å få tak i peppermakrell? Fisken er jo faktisk ikke i tomatsaus i utgangspunktet. Stabburet hadde noe som het Røkmestermakrell en gang på 80-tallet - rød boks av samme type som den gule landeplagen - men den var det nok bare jeg som kjøpte. Det var makrell i krydret aspic - kjempegodt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-844626 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Veslefrikk med fela Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Spis heller peppermakrell. Flykræsj smaker jo jerv - og lukter (om mulig!) ennå verre. Flykræsj er godt!! Nå ble jeg sulten. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-844627 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kakel Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Men det er vel lov å dele den ene skiva i to og brette dobbelt? ;o) Nei - da blir man fet igjen! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-844760 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kakel Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Spis heller peppermakrell. Flykræsj smaker jo jerv - og lukter (om mulig!) ennå verre. peppermakrell vokser i munn! Nå har jeg vasket hendene i kaffe - og det hjalp! .) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-844762 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vincent Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Kan du skjønne hvorfor det er så innmari vanskelig å få tak i peppermakrell? Fisken er jo faktisk ikke i tomatsaus i utgangspunktet. Stabburet hadde noe som het Røkmestermakrell en gang på 80-tallet - rød boks av samme type som den gule landeplagen - men den var det nok bare jeg som kjøpte. Det var makrell i krydret aspic - kjempegodt. Men Stabbur-makrellen er jo uspiselig. Fisken er jo knusk-tørr. Et elendig produkt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-844781 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Men Stabbur-makrellen er jo uspiselig. Fisken er jo knusk-tørr. Et elendig produkt. Røkmestermakrellen til Stabburet var ikke tørr. Peppermakrellen er ikke Stabburets. Tror den heter Sunnmøre eller noe sånt. Den gule vet jeg ikke hvordan er, den smaker jo bare tomatsaus uansett. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-844789 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kakel Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Røkmestermakrellen til Stabburet var ikke tørr. Peppermakrellen er ikke Stabburets. Tror den heter Sunnmøre eller noe sånt. Den gule vet jeg ikke hvordan er, den smaker jo bare tomatsaus uansett. og takk for det! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-844880 Del på andre sider Flere delingsvalg…
favn Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Makrellboksene føyer seg svært godt inn i pietismens verden. Stygg og uten noen form for tiltrekning angående design, umulig å åpne uten søl, det er veeeeeldig sunt, men ikke riktig fullt så godt. Ok, den 'vanlige' sorten (Stabburet?) er ikke så verst i passe doser. Men så kom det en annen og mindre boks, hva har skjedd med makrellen der? Istykkermoset, ekkel konsistens og med regelrett forjæ... smak. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-844943 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vincent Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Makrellboksene føyer seg svært godt inn i pietismens verden. Stygg og uten noen form for tiltrekning angående design, umulig å åpne uten søl, det er veeeeeldig sunt, men ikke riktig fullt så godt. Ok, den 'vanlige' sorten (Stabburet?) er ikke så verst i passe doser. Men så kom det en annen og mindre boks, hva har skjedd med makrellen der? Istykkermoset, ekkel konsistens og med regelrett forjæ... smak. Ikke bare at det hakka guffe - det er mindre makrell og mer tomatsaus. Stabburets gule har 70 % makrell, mens de små boksene med hakka guffe har 50 % makrell. Kreativ produktutvikling kalles sånt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-844961 Del på andre sider Flere delingsvalg…
favn Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Ikke bare at det hakka guffe - det er mindre makrell og mer tomatsaus. Stabburets gule har 70 % makrell, mens de små boksene med hakka guffe har 50 % makrell. Kreativ produktutvikling kalles sånt. Er det derfor, altså? Makan :-/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-844975 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Soria Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Spiser du det med fingrene? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-845012 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest loboto Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Ikke bare at det hakka guffe - det er mindre makrell og mer tomatsaus. Stabburets gule har 70 % makrell, mens de små boksene med hakka guffe har 50 % makrell. Kreativ produktutvikling kalles sånt. "Kreativ produktutvikling kalles sånt." - Eller sparetips som vi sier på Kløfta. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-845066 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vincent Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 "Kreativ produktutvikling kalles sånt." - Eller sparetips som vi sier på Kløfta. Neinei.. det er slett ikke sparetips... Tvert imot er det stikk motsatte. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-845071 Del på andre sider Flere delingsvalg…
favn Skrevet 9. februar 2004 Del Skrevet 9. februar 2004 Neinei.. det er slett ikke sparetips... Tvert imot er det stikk motsatte. Nemlig. For nå gidder iaffall aldri jeg kjøpe skiten flere ganger. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/135842-makrell-i-tomat/page/2/#findComment-845081 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.