Tornerose Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Skyld heller på de som åpner de - jeg jobbet i 6 år med hermetikkbokser - (helt sant) -så jeg VISSTE hvordan de skulle åpnes - det burde stå på boksen det.... Man tager en boks, åpner med ringen drar til det butter, så vikker man lokket opp og ned til den MYKT går av bakerst - UTEN SPRUT, gitt! :-) Eller enda bedre: åpner boksen inni en liten plastpose. Da kan man dra og fikle så mye man vil, uten å søle ned klærne. 0 Siter
dolianer Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Lag deg et smørbrød på amerikansk vis da vel: To skiver lagt oppå hverandre med pålegg i mellom. Da hindrer du griseri. 0 Siter
Gjest kakel Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Lag deg et smørbrød på amerikansk vis da vel: To skiver lagt oppå hverandre med pålegg i mellom. Da hindrer du griseri. Det er ikke lov med 2 skiver! :-) 0 Siter
Gjest kakel Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Hvis du vasker hendene med kaffe tar det lukten. Ha litt "pulver" på hendene med litt vann, gni overhendene til de er brune, skyll av og vask deg deretter med såpe. Da lukter det ikke etterpå. Da gjør jeg det nå! 0 Siter
Gjest malun Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Det er ikke lov med 2 skiver! :-) Men det er vel lov å dele den ene skiva i to og brette dobbelt? ;o) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Spis heller peppermakrell. Flykræsj smaker jo jerv - og lukter (om mulig!) ennå verre. 0 Siter
laban Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Spis heller peppermakrell. Flykræsj smaker jo jerv - og lukter (om mulig!) ennå verre. Kan du skjønne hvorfor det er så innmari vanskelig å få tak i peppermakrell? Fisken er jo faktisk ikke i tomatsaus i utgangspunktet. Stabburet hadde noe som het Røkmestermakrell en gang på 80-tallet - rød boks av samme type som den gule landeplagen - men den var det nok bare jeg som kjøpte. Det var makrell i krydret aspic - kjempegodt. 0 Siter
Gjest Veslefrikk med fela Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Spis heller peppermakrell. Flykræsj smaker jo jerv - og lukter (om mulig!) ennå verre. Flykræsj er godt!! Nå ble jeg sulten. 0 Siter
Gjest kakel Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Men det er vel lov å dele den ene skiva i to og brette dobbelt? ;o) Nei - da blir man fet igjen! 0 Siter
Gjest kakel Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Spis heller peppermakrell. Flykræsj smaker jo jerv - og lukter (om mulig!) ennå verre. peppermakrell vokser i munn! Nå har jeg vasket hendene i kaffe - og det hjalp! .) 0 Siter
Vincent Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Kan du skjønne hvorfor det er så innmari vanskelig å få tak i peppermakrell? Fisken er jo faktisk ikke i tomatsaus i utgangspunktet. Stabburet hadde noe som het Røkmestermakrell en gang på 80-tallet - rød boks av samme type som den gule landeplagen - men den var det nok bare jeg som kjøpte. Det var makrell i krydret aspic - kjempegodt. Men Stabbur-makrellen er jo uspiselig. Fisken er jo knusk-tørr. Et elendig produkt. 0 Siter
laban Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Men Stabbur-makrellen er jo uspiselig. Fisken er jo knusk-tørr. Et elendig produkt. Røkmestermakrellen til Stabburet var ikke tørr. Peppermakrellen er ikke Stabburets. Tror den heter Sunnmøre eller noe sånt. Den gule vet jeg ikke hvordan er, den smaker jo bare tomatsaus uansett. 0 Siter
Gjest kakel Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Røkmestermakrellen til Stabburet var ikke tørr. Peppermakrellen er ikke Stabburets. Tror den heter Sunnmøre eller noe sånt. Den gule vet jeg ikke hvordan er, den smaker jo bare tomatsaus uansett. og takk for det! 0 Siter
favn Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Makrellboksene føyer seg svært godt inn i pietismens verden. Stygg og uten noen form for tiltrekning angående design, umulig å åpne uten søl, det er veeeeeldig sunt, men ikke riktig fullt så godt. Ok, den 'vanlige' sorten (Stabburet?) er ikke så verst i passe doser. Men så kom det en annen og mindre boks, hva har skjedd med makrellen der? Istykkermoset, ekkel konsistens og med regelrett forjæ... smak. 0 Siter
Vincent Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Makrellboksene føyer seg svært godt inn i pietismens verden. Stygg og uten noen form for tiltrekning angående design, umulig å åpne uten søl, det er veeeeeldig sunt, men ikke riktig fullt så godt. Ok, den 'vanlige' sorten (Stabburet?) er ikke så verst i passe doser. Men så kom det en annen og mindre boks, hva har skjedd med makrellen der? Istykkermoset, ekkel konsistens og med regelrett forjæ... smak. Ikke bare at det hakka guffe - det er mindre makrell og mer tomatsaus. Stabburets gule har 70 % makrell, mens de små boksene med hakka guffe har 50 % makrell. Kreativ produktutvikling kalles sånt. 0 Siter
favn Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Ikke bare at det hakka guffe - det er mindre makrell og mer tomatsaus. Stabburets gule har 70 % makrell, mens de små boksene med hakka guffe har 50 % makrell. Kreativ produktutvikling kalles sånt. Er det derfor, altså? Makan :-/ 0 Siter
Gjest loboto Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Ikke bare at det hakka guffe - det er mindre makrell og mer tomatsaus. Stabburets gule har 70 % makrell, mens de små boksene med hakka guffe har 50 % makrell. Kreativ produktutvikling kalles sånt. "Kreativ produktutvikling kalles sånt." - Eller sparetips som vi sier på Kløfta. 0 Siter
Vincent Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 "Kreativ produktutvikling kalles sånt." - Eller sparetips som vi sier på Kløfta. Neinei.. det er slett ikke sparetips... Tvert imot er det stikk motsatte. 0 Siter
favn Skrevet 9. februar 2004 Skrevet 9. februar 2004 Neinei.. det er slett ikke sparetips... Tvert imot er det stikk motsatte. Nemlig. For nå gidder iaffall aldri jeg kjøpe skiten flere ganger. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.