Gjest ii Skrevet 29. desember 2000 Skrevet 29. desember 2000 Hei Jeg har hørt at i danmark varmes ikke morsmelk i mikrobølgeovn fordi vitaminene "forsvinner", er dette riktig ??? 0 Siter
nanna Skrevet 29. desember 2000 Skrevet 29. desember 2000 Det er ikke vanlig å gjøre det i Norge heller. Mikroen varmer ujevnt, og antistoffene blir ødelagt hvis melken blir for varm. 0 Siter
Elisabeth Tufte, helsesøster Skrevet 30. desember 2000 Skrevet 30. desember 2000 Kjære ii. Vitaminer og antistoffer kan ødelegges om melken blir for varm. Gennerelt anbefalles det ikke å varme melk i mikrobølgeovn pga rapporterte brannskader i munnen etter at melken har vært for varm, selv om flasken utenpå føles passe 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.