Gå til innhold

Vil ikke ha pupp!


Lillje

Anbefalte innlegg

Heisan!

Min datter på 9 mnder vil ikke ha pupp lengre.Ha prøvd og presse henen litt, men det er bare gråting og hun vrir seg unna. Hun har hat lignende tillfeller før, og dettte er jammen slitsomt. Ikke ser det ut til å bli bedre heller. I tre dager har hun kun spist pupp til forokost. Hun er flink til å drikke vann til alle måltider. Men morsmelkerstatning vil hun ikke ha.( har prøvd Nan og rød Collet) Hun brekker seg bare, og så kommer det ut. Ikke vil hun ta flaske heller. Bør jeg evt. prøve tutekopp med morsmelkerstatning? Men det er jo den hun drikker vann av? Da vil hun vel ikke ha vann? Hva gjør jeg? Hun bør jo få morsmelk til hun er året. Nå reiser vi bort i tre uker,Fuerteventura, og hva kan vi gjøre da? Skal/kan vi gi henne vanlig kumelk? Eller er det altfor tidlig? Hun spiser yoghurt.

På forhånds takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Fra ungene er ca. 1/2 år kan de jo få helmelk av og til. Gutten vår liker helmelk veldig godt, særlig når han får det på vanlig kopp. Vi prøvde derfor NAN på kopp istedet for flaske og det var suksess! Etter en stund aksepterte han å få det på flaske også. Du kan jo forsøke dette du også...

Ellers er det vel slik at dersom det ikke er noe allergi i familien er det vel ikke like viktig med mormelk/ morsmelkerstatning helt til de er 1 år?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lavrans drakk stort sett bare vann til alle måltider fra han var 8 - 13 mnd han, da begynte han å drikke melk i barnehagen, melk hjemme ville han ikke ha før han var rundt 20 mnd. Men vi ga ham en yoghurt om dagen fra han var 10 mnd for kalkens skyld.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Elisabeth Tufte, helsesøster

Kjære Lillje. Du bør ikke presse henne. Du ammer jo en gang i døgnet og da oppretholder du melkeproduksjonen om hun skulle ombestemme seg til å ta brystet oftere. H-melk anbefales fra ca. 10 måneder. Du kan eventuelt prøve med små mengder morsmelkserstatning på kopp. Får hun grøt så er det melk i denne. Om det går noen dager med lite melk gjør det ingenting.Når dere skal reise og det blir forandringer kan dette også føre til at hun vilta brystet oftere for det er noe kjent og det nye stede ukjent.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...