Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

I en oppskrift av bearnaissaus står det klaret smør. I arbeidsbeskrivelsen etterpå står det smør som er klarnet. Hva i alle dager er klaret eller klarnet smør?

På forhånd takk.

Skrevet

Hei,

"Klaret smør: Smelt smør over sterk varme til det begynner å koke, men uten at det blir brunt. Fjern skummet som kommer opp på overflaten. Sett smøret til siden til det har dannet bunnfall. Hell av det rene fettet. Det klarede smøret egner seg veldig godt til steking fordi det tåler høyere temperatur enn vanlig uklaret smør."

Kilde: Tine

Med vennlig hilsen

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...