Gjest bebba Skrevet 25. april 2004 Skrevet 25. april 2004 I en oppskrift av bearnaissaus står det klaret smør. I arbeidsbeskrivelsen etterpå står det smør som er klarnet. Hva i alle dager er klaret eller klarnet smør? På forhånd takk. 0 Siter
Sør Skrevet 25. april 2004 Skrevet 25. april 2004 Hei, "Klaret smør: Smelt smør over sterk varme til det begynner å koke, men uten at det blir brunt. Fjern skummet som kommer opp på overflaten. Sett smøret til siden til det har dannet bunnfall. Hell av det rene fettet. Det klarede smøret egner seg veldig godt til steking fordi det tåler høyere temperatur enn vanlig uklaret smør." Kilde: Tine Med vennlig hilsen 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.