Gå til innhold

F.U.Hva er best


Gjest Jeg synes tykk er best.

Anbefalte innlegg

Gjest Jeg synes tykk er best.
Skrevet

Tynn eller tykk pizzabunn?

Fortsetter under...

  • Svar 50
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • ShitDiddelyDo

    7

  • mariaflyfly

    5

  • morsan

    3

  • cecily

    3

Skrevet

Tykk hjemme, tynn på restaurant.

Man spiser som oftest for å bli mett ikkesant? :P

siria. Stupidity in a woman is unfeminine. Nietzsche
Skrevet

Tykk hjemme, tynn på restaurant.

Man spiser som oftest for å bli mett ikkesant? :P

Jeg liker begge deler.. Bytter litt på å lage tykk eller tynn.

Skrevet

Hjemmelaget pizza skal ha tykk og god bunn.

Kjøpepizza kan ha litt tynnere, men ikke kun en halv mm som de har enkelte steder.

Også når jeg spiser pizza ute, så ønsker jeg å faktisk smake bunnen også, ikke kun en hard skorpe under alt fyllet.

Annonse

Skrevet

Kan godt være litt mat i pizzabunnen ja!

ShitDiddelyDo
Skrevet

Jeg ser at svært mange under her svarer tynn.

Det får meg til å konkludere med at det finnes utrolig mange perverse avvikere her på dol.

Tykk er selvsagt best. Det er noe alle normale mennesker vet.

Annonse

Gjest malun
Skrevet

Den _skal_ være tynn og italiensk.

Bakt i glovarm ovn (helst på stein) i maks 8 minutter.

Alt annet er en stusselig erstatning.

Skrevet

Jeg ser at svært mange under her svarer tynn.

Det får meg til å konkludere med at det finnes utrolig mange perverse avvikere her på dol.

Tykk er selvsagt best. Det er noe alle normale mennesker vet.

c",)

laguna1365380434
Skrevet

Det kommer an på pizzaen..! Noen pizzaer med tykk bunn kunne ikke hatt tynn og omvendt.

Men sånn vassen, smakløs tykk bunn som er der bare fordi kokken synes det er billigere med bunn enn fyll er vondt. Alltid..

Skrevet

tynn er best, det er jo fyllet man skal smake

men tykk er jo mer økonomisk, da

Skrevet

Det kommer an på pizzaen..! Noen pizzaer med tykk bunn kunne ikke hatt tynn og omvendt.

Men sånn vassen, smakløs tykk bunn som er der bare fordi kokken synes det er billigere med bunn enn fyll er vondt. Alltid..

Mine gode og tykke bunner er aldri vasne og smakløse. Aldri!

Gjest mener elisabeth
Skrevet

Tynn både på hjemmelaga og kjøpe! Brød spiser jeg ellers.

Gjest hist og pist
Skrevet

Det kommer an på tid og sted egentlig. Sånn hjemmebakt familiepizza med tykk bunn passer etter en anstrengende dag..fjelltur og med famile på hytta. Magefyll.

Tynn bunn passer sammen med vin og kosestunder der formålet ikke er å spise seg mett...litt mer gourmet.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...