Gjest Jeg synes tykk er best. Skrevet 22. mai 2004 Skrevet 22. mai 2004 Tynn eller tykk pizzabunn? 0 Siter
Åsemor Skrevet 22. mai 2004 Skrevet 22. mai 2004 Tykk hjemme, tynn på restaurant. Man spiser som oftest for å bli mett ikkesant? 0 Siter
siria. Stupidity in a woman is unfeminine. Nietzsche Skrevet 22. mai 2004 Skrevet 22. mai 2004 Tykk hjemme, tynn på restaurant. Man spiser som oftest for å bli mett ikkesant? Jeg liker begge deler.. Bytter litt på å lage tykk eller tynn. 0 Siter
cecily Skrevet 22. mai 2004 Skrevet 22. mai 2004 Hjemmelaget pizza skal ha tykk og god bunn. Kjøpepizza kan ha litt tynnere, men ikke kun en halv mm som de har enkelte steder. Også når jeg spiser pizza ute, så ønsker jeg å faktisk smake bunnen også, ikke kun en hard skorpe under alt fyllet. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 22. mai 2004 Skrevet 22. mai 2004 Jeg ser at svært mange under her svarer tynn. Det får meg til å konkludere med at det finnes utrolig mange perverse avvikere her på dol. Tykk er selvsagt best. Det er noe alle normale mennesker vet. 0 Siter
Gjest malun Skrevet 22. mai 2004 Skrevet 22. mai 2004 Den _skal_ være tynn og italiensk. Bakt i glovarm ovn (helst på stein) i maks 8 minutter. Alt annet er en stusselig erstatning. 0 Siter
cecily Skrevet 22. mai 2004 Skrevet 22. mai 2004 Jeg ser at svært mange under her svarer tynn. Det får meg til å konkludere med at det finnes utrolig mange perverse avvikere her på dol. Tykk er selvsagt best. Det er noe alle normale mennesker vet. c",) 0 Siter
laguna1365380434 Skrevet 22. mai 2004 Skrevet 22. mai 2004 Det kommer an på pizzaen..! Noen pizzaer med tykk bunn kunne ikke hatt tynn og omvendt. Men sånn vassen, smakløs tykk bunn som er der bare fordi kokken synes det er billigere med bunn enn fyll er vondt. Alltid.. 0 Siter
Gjest Skrevet 22. mai 2004 Skrevet 22. mai 2004 tynn er best, det er jo fyllet man skal smake men tykk er jo mer økonomisk, da 0 Siter
cecily Skrevet 22. mai 2004 Skrevet 22. mai 2004 Det kommer an på pizzaen..! Noen pizzaer med tykk bunn kunne ikke hatt tynn og omvendt. Men sånn vassen, smakløs tykk bunn som er der bare fordi kokken synes det er billigere med bunn enn fyll er vondt. Alltid.. Mine gode og tykke bunner er aldri vasne og smakløse. Aldri! 0 Siter
Gjest mener elisabeth Skrevet 22. mai 2004 Skrevet 22. mai 2004 Tynn både på hjemmelaga og kjøpe! Brød spiser jeg ellers. 0 Siter
Gjest hist og pist Skrevet 22. mai 2004 Skrevet 22. mai 2004 Det kommer an på tid og sted egentlig. Sånn hjemmebakt familiepizza med tykk bunn passer etter en anstrengende dag..fjelltur og med famile på hytta. Magefyll. Tynn bunn passer sammen med vin og kosestunder der formålet ikke er å spise seg mett...litt mer gourmet. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.