Gjest malun Skrevet 23. mai 2004 Skrevet 23. mai 2004 har du steinovn hjemme? eller stein i ovnen? ...avansert :-) Pizza-stein. Den legges i ovnen og fungerer som en erstatning for steinovn. 0 Siter
Gjest engel (har med kake, vin, og litt eddik) Skrevet 23. mai 2004 Skrevet 23. mai 2004 Pizza-stein. Den legges i ovnen og fungerer som en erstatning for steinovn. fancy! 0 Siter
thinkerbell Skrevet 23. mai 2004 Skrevet 23. mai 2004 Den _skal_ være tynn og italiensk. Bakt i glovarm ovn (helst på stein) i maks 8 minutter. Alt annet er en stusselig erstatning. just presis. loevtynn! med pepperoni. *sulten* 0 Siter
morsan Skrevet 24. mai 2004 Skrevet 24. mai 2004 tykk her også! :-)) Og da vil du sikkert DIGGE pizzabunnen i det som ble kåret til Norges beste pizza for 2 år siden! Full av snadder og kjempegod! *nam nam* (Jeg lager min egen topping, men denne bunnen er fantastisk! Men lager den "på slump" - driver ikke og finteller antall oliven etc.) http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=5120580 0 Siter
morsan Skrevet 24. mai 2004 Skrevet 24. mai 2004 Det kommer an på pizzaen..! Noen pizzaer med tykk bunn kunne ikke hatt tynn og omvendt. Men sånn vassen, smakløs tykk bunn som er der bare fordi kokken synes det er billigere med bunn enn fyll er vondt. Alltid.. Ja det hørtes ikke så veldig godt ut, da, selv om jeg er mest tilhenger av tykk bunn. 0 Siter
skorpionfisken Skrevet 24. mai 2004 Skrevet 24. mai 2004 Jesus Maria, det er da bare et svar på sånt: Tynn bunn av italiensk merke. Den amerikanske vulgær'pizzaen' kan noen få billig av meg... Enig. Finner jeg en italiensk pizzeria når jeg er på ferie, så strener jeg inn, og koooooser meg. Rødvin hører til og det er fest! Her jeg bor får vi bare de vanlige tykke amerikanerne. Men de er gode nok de til hverdags. 0 Siter
damedame Skrevet 24. mai 2004 Skrevet 24. mai 2004 Tynn eller middels. Tykk er rett og slett for mye i forhold til fyll, og fyller opp magen så man ikke orker mer enn et stykke. 0 Siter
morsan Skrevet 24. mai 2004 Skrevet 24. mai 2004 Nja, jeg vet ikke. Jeg får aldri vepsestikk, men mener å huske at man tok eddik på for å få ut brodden. Eller var det bare noe vås fra modern og fadern sin side? Man vet jo aldri med foreldre. Eller var eddik mot brennmaneter? Kanskje jeg roter. Nei, det er ikke et alternativ. Jeg roter da aldri. At jeg i det hele tatt kunne tenke tanken. Jeg må le litt av meg selv der. Hehe. Ja, mot brennmaneter. Alternativ kan man faktisk - ja hold deg fast - TISSE på stedet der man ble brent! Har ikke prøvd det selv, men leste en gang at dette visstnok skulle være lurt.... Men tror jeg "sparer" den til jeg eventuelt blir brent av slike australske kjempebrennmaneter som kan ta livet av en hvis en ikke behandler det med en gang. Vanlig norsk brennmanet får brenne meg uten at jeg gjør mitt denslags krumspring! ;-) 0 Siter
Gjest den dama Skrevet 24. mai 2004 Skrevet 24. mai 2004 Tynn pizzabunn.Lite fyll med mye smak. Stekt i kort tid på høy varme på pizzastein. 0 Siter
tonie Skrevet 24. mai 2004 Skrevet 24. mai 2004 Tynn bunn er selvsagt best. Ingen tvil om den saken. 0 Siter
Lorangemy Skrevet 26. mai 2004 Skrevet 26. mai 2004 Liker begge deler jeg. Er Pizza`n kjøpt ute, vil jeg ha tynn bunn. Er den hjemmelagd, så vil jeg ha tykk bunn. Nå fikk jeg lyst på pizza..... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.