Niobe Skrevet 29. juni 2004 Del Skrevet 29. juni 2004 Er det noen av dere Korea-foreldre som har en god oppskrift på pulgogi? Jeg hadde en gang en bra en, men den har jeg selvfølgelig mistet... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/151549-oppskrift-p%C3%A5-pulgogi-hasterlitt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nsa Skrevet 29. juni 2004 Del Skrevet 29. juni 2004 Bulgogi. 800 g kjøtt (svin eller okse) 3 fedd hvitløk 5 ss soya-saus 2 ss sukker 1 ss sesamfrø (stekt med salt) 1 liten løk 1 liten purre 1 liten ingefær rot 1/2 ts pepper 1 ts salt 1 ts paprikapulver 2 ss sesam-olje til pensling av kjøttet Legg kjøtten 1/2 time i fryseren så er det lettere å dele det opp. Del kjøttet i løvtynner skiver. Hakk hvitløk, løk og purre i tynne strimler. Ha i soya-saus, sukker, sesamfrø, ingefær, pepper, salt og paprikapulver. Kna det godt inn i kjøttet og la stå i 2 timer. Stekes på grill eller i wook i 1 minutt på hver side. (Et annet tips er å bruke dette som en marinade på kjøttet man steker ute på grillen om sommeren, i stedet for tradisjonelle grill oljer. Det er såååå godt!!) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/151549-oppskrift-p%C3%A5-pulgogi-hasterlitt/#findComment-967374 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Niobe Skrevet 29. juni 2004 Forfatter Del Skrevet 29. juni 2004 Bulgogi. 800 g kjøtt (svin eller okse) 3 fedd hvitløk 5 ss soya-saus 2 ss sukker 1 ss sesamfrø (stekt med salt) 1 liten løk 1 liten purre 1 liten ingefær rot 1/2 ts pepper 1 ts salt 1 ts paprikapulver 2 ss sesam-olje til pensling av kjøttet Legg kjøtten 1/2 time i fryseren så er det lettere å dele det opp. Del kjøttet i løvtynner skiver. Hakk hvitløk, løk og purre i tynne strimler. Ha i soya-saus, sukker, sesamfrø, ingefær, pepper, salt og paprikapulver. Kna det godt inn i kjøttet og la stå i 2 timer. Stekes på grill eller i wook i 1 minutt på hver side. (Et annet tips er å bruke dette som en marinade på kjøttet man steker ute på grillen om sommeren, i stedet for tradisjonelle grill oljer. Det er såååå godt!!) Tuuusen takk! Da skal det bli korea-mimre-kveld med pulgogi på menyen i morgen! Gleder meg! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/151549-oppskrift-p%C3%A5-pulgogi-hasterlitt/#findComment-967382 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.