Gjest Lillebe Skrevet 15. januar 2001 Del Skrevet 15. januar 2001 Har skjønt at man ikke skal fryse morsmelk for 2. gang. Allikevel lurer jeg på om det er greit å ta opp morsmelk fra fryseren og så bruke den i mat man fryser? Tenkte kanskje at det ikke var så nøye når man bruker den i maten. Jeg har også en del melk i fryseren som er mer enn 3 mnd. gammel. Kan jeg bruke denne i grøt/mat etter hvert, eller er den bare å kaste? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/15495-bruk-av-fryst-morsmelk-i-gr%C3%B8tgr%C3%B8nnsaksmos/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vilja Skrevet 15. januar 2001 Del Skrevet 15. januar 2001 Hei Jeg har levert melk til sykehuset. Der sier de at melk som er frosset kan bevares i 6 mnd! (og denne melken blir brukt til for tidlig fødte, så man skulle jo tro at det gikk greit til våre egne). De hadde ikke dypfrys, bare en helt vanlig fryseskap. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/15495-bruk-av-fryst-morsmelk-i-gr%C3%B8tgr%C3%B8nnsaksmos/#findComment-72946 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest malun Skrevet 15. januar 2001 Del Skrevet 15. januar 2001 Hei Jeg har levert melk til sykehuset. Der sier de at melk som er frosset kan bevares i 6 mnd! (og denne melken blir brukt til for tidlig fødte, så man skulle jo tro at det gikk greit til våre egne). De hadde ikke dypfrys, bare en helt vanlig fryseskap. Melka blir visstnok ikke skadelig etter mer enn 3 mnd i fryser, men den kan bli vond på smak - litt harsk, og det er jo ikke no særlig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/15495-bruk-av-fryst-morsmelk-i-gr%C3%B8tgr%C3%B8nnsaksmos/#findComment-73058 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elisabeth Tufte, helsesøster Skrevet 15. januar 2001 Del Skrevet 15. januar 2001 Kjære Lillebe. Om du har en god dypfryser kan du også bruke melk som er mer enn 3 måneder. Det er ikke farlig, men fettet kan bli litt harskt om melken er gammel.Om fryser melken flere ganger er dt vell ikke farlig, men den blir av dårligere kvalitet slik som andre ferskvarer. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/15495-bruk-av-fryst-morsmelk-i-gr%C3%B8tgr%C3%B8nnsaksmos/#findComment-73065 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.