flisa Skrevet 1. oktober 2004 Skrevet 1. oktober 2004 NERO smaker dritt: Tenk deg at du røsker sålen av en gammel joggesko, lakker den med noe gulvlakk fra et spann du fant i kjelleren og prøver å spise den. Nero er verre - mye verre. Hvem som fant ut at Nidar skulle lage en sjokolade basert på en komplett uspiselig kjerne av noe lakrislignende ræl seigere enn en gammel syk hund, ja det vet ikke jeg - men vedkommende burde sendes på mentalsykehus umiddelbart, med en resept på noe meget beroligende. Denne sjokoladen er rett og slett så vond at man hiver etter pusten etter å ha kjempet noen minutter for å få av en bit og tygd litt på den (om man ikke har med saks, kniv eller meisel/slegge). Man skulle jo tro at en sjokolade med det keiserlige navnet Nero skulle kunne smake i alle fall tilnærmet like keiserlig, men det viser seg jo å være ren bløff, eller verre: Skamløs ironi. Man føler seg så lurt etter å ha kjøpt en Nero at det burde være krisemottak for uheldige kunder i enhver kommune der denne vederstyggeligheten blir solgt, samt tilbud om full pumping og tarmskylling ved nærmeste hospital. Ellers kommer TROIKA på en solid andreplass over verstingene. Man blander da ikke sånt "syltetøy" gørr med sjokolade!! * Fysj * Nå MÅ jeg bare kjøpe meg en NERO for å sjekke sannhetsgehalten i innlegget ditt! 0 Siter
Gjest midia Skrevet 1. oktober 2004 Skrevet 1. oktober 2004 Ja det må det være, både Nero og Troika er jo ganske så gode. Mere sjokolade med lakris i mener jeg. Trist at isen med lakris forsvant også. I Sverige finnes det soft is med lakris strø (nam nam) 0 Siter
fnutt Skrevet 1. oktober 2004 Skrevet 1. oktober 2004 hehe, men skyld ikke på meg når du kaster den i søppelen - Du er herved advart ;-) 0 Siter
Zarine Skrevet 1. oktober 2004 Skrevet 1. oktober 2004 Karamell er mye bedre enn sjokolade... usj! Da kan du få karamellen, så kan eg ta sjokoladen. Da blir vi vel begge nøgde? Nei, karamell - det er godt kun i karamellpudding. Ellers står eg over. 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 1. oktober 2004 Skrevet 1. oktober 2004 Appelsinsjokolader (fysj og fy!). ja fysj. Man blander ikke sjokolade og appelsin. De tilhører hver sin verden, og er gode hver for seg. Aldri sammen. Aldri. 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 1. oktober 2004 Skrevet 1. oktober 2004 Ja, den er det - og jeg er enig - den er ikke god. Hobby er i sølvpapir, er dritgod med hvit skum og rød gele - og BØYBAR! hehe Hobby er vel banansjokolade? Hvit skum og gul banangørre? Synes forøvrig troika er veldig god.. 0 Siter
@bbbb Skrevet 1. oktober 2004 Skrevet 1. oktober 2004 ja fysj. Man blander ikke sjokolade og appelsin. De tilhører hver sin verden, og er gode hver for seg. Aldri sammen. Aldri. Dette er ikke sjokolade, men en annen kombinasjon som gir meg frysninger:frisk/hermetisk frukt og nøtter... Fruktsalat: nam. Nøtter: ganske nam. Fruktsalat med nøtter: avskyelig! (Samme blir det med fruktkake med nøttebunn...). 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.