Gjest Tinkivinki Skrevet 3. oktober 2004 Skrevet 3. oktober 2004 Vi skal snart ha barnedår. Skal ha oksestek til middag. Er det vanlig å ha forrett? Kan noen gi meg noen tips til forett? Helst noe enkelt da vi skal ordne med et selv. 0 Siter
Dorthe Skrevet 3. oktober 2004 Skrevet 3. oktober 2004 Avokado med skinke. Det er lettvint og godt 0 Siter
Gjest kanskje noe slik Skrevet 3. oktober 2004 Skrevet 3. oktober 2004 Noe helt enkelt, som melon og skinke, avocado med reker, en loffeskive med røkelaks, asparges med en god saus.. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 3. oktober 2004 Skrevet 3. oktober 2004 Vi hadde barnedåp for en mnd siden! Til forrett gjorde vi det svært enkelt. Vi kjøpte inn honningmelon, blå druer og ferdigskjærte, tynne skiver av spekekjøtt. På hvert fat la vi to "båter" av honningmelon (spissene mot hverandre slik at det nesten ble en sirkel). I midten danderte vi et par skiver av spekeskinke og la et par blå druer på. Kjempeenkelt og en god apetittvekker ) Får du tak i ferske jordbær, kan du med fordel bruke dette istedetfor druer! 0 Siter
mettewa Skrevet 3. oktober 2004 Skrevet 3. oktober 2004 Asparges rullet inn i parmaskine, og en hollandaisesaus over. Nydelig, pent og lettvint :-) 0 Siter
Gjest bebba Skrevet 3. oktober 2004 Skrevet 3. oktober 2004 Tenk litt på bakgrunnen til gjestene, hvis de er vant til suppe så server den. Ellers så gjør hva dere føler for. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.