Gå til innhold

Gresskar


Anbefalte innlegg

Gjest gresskaret
Skrevet

Kjøpte et gresskar i dag... og har noen spm.

1. Hvordan oppbevarer man det?

2. Hvor lenge skal det stekes i ovnen før det blir mykt? Skal man tilsette noe?

Skrevet

http://www.matoppskrift.no/sider/sokemaskin.asp?search=gresskar&type=oppskrift

Her er oppskrift på fylte gresskarringer:

INGREDIENSER:

1 stort mandel gresskar

Olivenolje

1 stor løk

100 g mandler

3 brødskiver

1 håndfull frisk basilikum

DETTE GJØR DU:

Varm stekeovnen til 190°C. Kutt gresskaret i 2 cm tykke ringer. Plukk vekk frøene i midten. Hvis de er grove i skallet kan de skrelles. Gni dem inn med olivenolje.

Ha mandler, løk, brød og urter i en mikser. Kjør til fin pasta. Legg ringene på en smurt plate og fyll på fyllet i dem. Stekes i ca en halv time eller til ringene begynner og bli gyldne.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...