Gjest gresskaret Skrevet 3. oktober 2004 Skrevet 3. oktober 2004 Kjøpte et gresskar i dag... og har noen spm. 1. Hvordan oppbevarer man det? 2. Hvor lenge skal det stekes i ovnen før det blir mykt? Skal man tilsette noe? 0 Siter
kyrillo Skrevet 3. oktober 2004 Skrevet 3. oktober 2004 http://www.matoppskrift.no/sider/sokemaskin.asp?search=gresskar&type=oppskrift Her er oppskrift på fylte gresskarringer: INGREDIENSER: 1 stort mandel gresskar Olivenolje 1 stor løk 100 g mandler 3 brødskiver 1 håndfull frisk basilikum DETTE GJØR DU: Varm stekeovnen til 190°C. Kutt gresskaret i 2 cm tykke ringer. Plukk vekk frøene i midten. Hvis de er grove i skallet kan de skrelles. Gni dem inn med olivenolje. Ha mandler, løk, brød og urter i en mikser. Kjør til fin pasta. Legg ringene på en smurt plate og fyll på fyllet i dem. Stekes i ca en halv time eller til ringene begynner og bli gyldne. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.