Gå til innhold

Riste müsli i stekeovn..


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg leste tråden om å lage frokostmüsli selv, og fikk en link på en oppskrift som Andreas Viestad bruker. Der står det at man skal blande alle ingrediensene og riste de i en ildfast form i stekeovnen.

Hva betyr riste? Eller betyr det at det bare skal stekes vanlig?

Jada, sikkert dumt spørsmål, men jeg er ingen husmor...=)

Skrevet

Jeg leste et sted at man skulle helle alle ingrediensene i langpanne og la det steke på 200 grader til det kjentes sprøtt. Du får vel prøve deg litt frem, kanskje 20 minutter eller noe? Husk å røre rundt av og til.

Gjest engel (har med kake, vin, og litt eddik)
Skrevet

Jeg leste et sted at man skulle helle alle ingrediensene i langpanne og la det steke på 200 grader til det kjentes sprøtt. Du får vel prøve deg litt frem, kanskje 20 minutter eller noe? Husk å røre rundt av og til.

håper det ikke er for seint: Jeg tror 150 gr. er max! Skal ikke 'stekes', men bli sprøtt og godt. Jo lavere temp., jo lenger tid. (Kanskje så lavt som 100?)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...