Sofapus Skrevet 27. oktober 2004 Del Skrevet 27. oktober 2004 Noen som har en skikkelig god oppskrift på brød? Helst grovt, men ikke så grovt som rugbrød. Takker 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/162961-br%C3%B8d/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest raisin Skrevet 27. oktober 2004 Del Skrevet 27. oktober 2004 Nei, men jeg har oppskrift på et utrolig godt sitron og blåbærbrød: (beklager at det står på engelsk) 1/3 cup melted butter 1 cup white sugar 3 tablespoons lemon juice 2 eggs 1 1/2 cups all-purpose flour 1 teaspoon baking powder 1 teaspoon salt 1/2 cup milk 2 tablespoons grated lemon zest 1/2 cup chopped walnuts 1 cup fresh or frozen blueberries 2 tablespoons lemon juice 1/4 cup white sugar DIRECTIONS: Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease an 8x4 inch loaf pan. In a mixing bowl, beat together butter, 1 cup sugar, juice and eggs. Combine flour, baking powder and salt; stir into egg mixture alternately with milk. Fold in peel, nuts, and blueberries. Pour batter into prepared pan. Bake in preheated oven for 60 to 70 minutes, until a toothpick inserted into center of the loaf comes out clean. Cool bread in pan for 10 minutes. Meanwhile, lemon juice and 1/2 cup sugar in a small bowl. Remove bread from pan and drizzle with glaze. Cool on a wire rack 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/162961-br%C3%B8d/#findComment-1055442 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleMusMei1365380750 Skrevet 16. desember 2004 Del Skrevet 16. desember 2004 Hvis du ikke gidder å bake selv, får du Fedon-bröd på REMA. Det er kjempegodt og inneholder ikke hvetemel. Litt dyrt, da. Ca. 28 kr. pr. stk... Men godt er det... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/162961-br%C3%B8d/#findComment-1097745 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest baremei Skrevet 16. desember 2004 Del Skrevet 16. desember 2004 Godt grovbrød: 8 dl hvetemel 3 dl havregryn 5 dl grovt rugmel(eller annen grov melsort) 1-1,5 pk tørrgjær 3 ss sukker 1/2 dl solsikkekjerner 1/3-1/2 dl linfrø ca. 6 dl lunken væske;vann eller melk(prøv deg fram til en passelig deig) ca 1/2 dl olje(soya eller solsikke)-blandes i melka Deigen blandes sammen, først de tørre ingrediensene, så has de våte i. Eltes godt. Heves i en time.Formes til brød eller rundstykker, og stekes på 250 grader til de har fått litt gyllen skorpe (10-15 min for rundstykker, noe lengre for brød). Håper jeg har huska alt nå da..har bare oppskriften i hodet,ser du:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/162961-br%C3%B8d/#findComment-1097785 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.