Gjest camilla`n Skrevet 18. november 2004 Skrevet 18. november 2004 Hvis man skal lage en stor porsjon eggerøre, går det d an å lage den i feks en brødform i stekeovnen? Hvor lenge må den eventuelt stekes? På hvor mange grader? Kan den fryses? På forhånd takk til alle kjøkken-luringer! 0 Siter
Tvillingmamma Skrevet 18. november 2004 Skrevet 18. november 2004 Tror vel du må steke eggerøren på vanlig måte i pannen. Men det som er fint er å helle den ferdige eggerøren over i en fin form av noe slag, klemme den godt til, la den stå litt, velv den over på fat, og vips du har en flott eggerøre som folk kan forskyne seg av. Da slipper de å øse eggerøre ut av en skål. Har hatt veldig suksess med dette i bl.a. Jello-ringen til Tupperware. 0 Siter
Gjest camilla`n Skrevet 18. november 2004 Skrevet 18. november 2004 Tror vel du må steke eggerøren på vanlig måte i pannen. Men det som er fint er å helle den ferdige eggerøren over i en fin form av noe slag, klemme den godt til, la den stå litt, velv den over på fat, og vips du har en flott eggerøre som folk kan forskyne seg av. Da slipper de å øse eggerøre ut av en skål. Har hatt veldig suksess med dette i bl.a. Jello-ringen til Tupperware. Har nemlig sett eggerøre i "brødform", men den har kanskej vært i pannen først ja.. Men takk for godt tips! 0 Siter
libra Skrevet 18. november 2004 Skrevet 18. november 2004 Det går helt fint å lage store porsjoner med eggerøre i f.eks. langpanne i steikeovnen. Jeg er ikke sikker på temperaturen, hvis ingen her inne kan svare deg får du heller prøve deg frem - og husk å røre i eggestoffet et par ganger underveis. 0 Siter
amber sun Skrevet 18. november 2004 Skrevet 18. november 2004 Det går fint å lage i stekeovnen, jeg har hatt den på 200grader. Jeg syns likevel den blir aller best om den lages i panne (og i små porsjoner til hjemmebruk lager jeg den alltid i gryte, det er definitivt aller best!). Du må røre innimellom når den står i langpanna i ovnen, det tar noe tid, men plutselig stivner den raskt. Da må du være kjapp så den ikke får brune kanter osv. Fryse ned, tja, det går kanskje. Men den er best nylaget. 0 Siter
Velouria Skrevet 18. november 2004 Skrevet 18. november 2004 tips til verdens beste eggerøre, bruk rømme i stedet for melk. 0 Siter
amber sun Skrevet 18. november 2004 Skrevet 18. november 2004 tips til verdens beste eggerøre, bruk rømme i stedet for melk. Det skal jeg prøve en gang! Takk for tips Hyggelig å se deg her igjen, forresten. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.