Gå til innhold

Eggerøre


Anbefalte innlegg

Gjest camilla`n
Skrevet

Hvis man skal lage en stor porsjon eggerøre, går det d an å lage den i feks en brødform i stekeovnen? Hvor lenge må den eventuelt stekes? På hvor mange grader? Kan den fryses?

På forhånd takk til alle kjøkken-luringer!

Fortsetter under...

Skrevet

Tror vel du må steke eggerøren på vanlig måte i pannen. Men det som er fint er å helle den ferdige eggerøren over i en fin form av noe slag, klemme den godt til, la den stå litt, velv den over på fat, og vips du har en flott eggerøre som folk kan forskyne seg av. Da slipper de å øse eggerøre ut av en skål.

Har hatt veldig suksess med dette i bl.a. Jello-ringen til Tupperware.

Gjest camilla`n
Skrevet

Tror vel du må steke eggerøren på vanlig måte i pannen. Men det som er fint er å helle den ferdige eggerøren over i en fin form av noe slag, klemme den godt til, la den stå litt, velv den over på fat, og vips du har en flott eggerøre som folk kan forskyne seg av. Da slipper de å øse eggerøre ut av en skål.

Har hatt veldig suksess med dette i bl.a. Jello-ringen til Tupperware.

Har nemlig sett eggerøre i "brødform", men den har kanskej vært i pannen først ja.. Men takk for godt tips!

Skrevet

Det går helt fint å lage store porsjoner med eggerøre i f.eks. langpanne i steikeovnen.

Jeg er ikke sikker på temperaturen, hvis ingen her inne kan svare deg får du heller prøve deg frem - og husk å røre i eggestoffet et par ganger underveis.

Skrevet

Det går fint å lage i stekeovnen, jeg har hatt den på 200grader.

Jeg syns likevel den blir aller best om den lages i panne (og i små porsjoner til hjemmebruk lager jeg den alltid i gryte, det er definitivt aller best!).

Du må røre innimellom når den står i langpanna i ovnen, det tar noe tid, men plutselig stivner den raskt. Da må du være kjapp så den ikke får brune kanter osv.

Fryse ned, tja, det går kanskje. Men den er best nylaget. :)

Skrevet

tips til verdens beste eggerøre, bruk rømme i stedet for melk.

Annonse

Skrevet

tips til verdens beste eggerøre, bruk rømme i stedet for melk.

Det skal jeg prøve en gang! Takk for tips :)

Hyggelig å se deg her igjen, forresten.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...