Gjest sarion Skrevet 6. desember 2004 Skrevet 6. desember 2004 Jeg har egentlig tenkt å prøve melis og eggehvite som jeg har sett oppskrift på her inne til å sette sammen huset. Men jeg lurer på en ting: I fjor så prøvde jeg med sukker glasur i panna og det funket greit, MEN glasuren satt jo dønn fast i panna etter noen minutter når det ble litt kjøligere. Hvordan får dere dette av ved vask? Jeg prøvde varmt vann og brakk ut diverse rester med kniv , men det var rett før panna gikk i søpla. Noen med noen gode råd til dette? 0 Siter
Lillemus Skrevet 6. desember 2004 Skrevet 6. desember 2004 Varm den opp på nytt og tørk av så fort du kan uten å brenne deg? 0 Siter
Lurveline Skrevet 6. desember 2004 Skrevet 6. desember 2004 Ha det stående på kokeplata til du er ferdig, laveste varme. 0 Siter
amber sun Skrevet 6. desember 2004 Skrevet 6. desember 2004 Jeg limte pepperkakehus med smeltet sukker, og da lot jeg panna stå på varmen til alt var ferdig. Så helte jeg ut i vasken, mens vannet rant på panna. Sukkeret krøllet seg sammen til en slags rar klump, som var lett å fjerne. Resten som var igjen var bare å plukke bort, evt. la varmt vann renne lenge over, så forsvant det. Lykke til 0 Siter
Gjest På trynet Skrevet 6. desember 2004 Skrevet 6. desember 2004 Jeg har ikke noe svar på spørsmålet ditt, men et nytt spørsmål. Når man skal lage melisglasur av eggehvite, skiller man bare egget og bruker hviten slik den da er og blander med melis? Jeg bare lurer på om den skal vispes litt først, eller, eller ... 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 6. desember 2004 Skrevet 6. desember 2004 Jeg har ikke noe svar på spørsmålet ditt, men et nytt spørsmål. Når man skal lage melisglasur av eggehvite, skiller man bare egget og bruker hviten slik den da er og blander med melis? Jeg bare lurer på om den skal vispes litt først, eller, eller ... Blir absolutt best hvis du visper den godt først ja. 0 Siter
libra Skrevet 6. desember 2004 Skrevet 6. desember 2004 Ha litt vann i panna og sett den på svak varme, dermed smelter sukkeret igjen og blander seg med vannet. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.