Gjest sarion Skrevet 6. desember 2004 Del Skrevet 6. desember 2004 Jeg har egentlig tenkt å prøve melis og eggehvite som jeg har sett oppskrift på her inne til å sette sammen huset. Men jeg lurer på en ting: I fjor så prøvde jeg med sukker glasur i panna og det funket greit, MEN glasuren satt jo dønn fast i panna etter noen minutter når det ble litt kjøligere. Hvordan får dere dette av ved vask? Jeg prøvde varmt vann og brakk ut diverse rester med kniv , men det var rett før panna gikk i søpla. Noen med noen gode råd til dette? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/166955-glasur-til-pepperkakehus/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 6. desember 2004 Del Skrevet 6. desember 2004 Varm den opp på nytt og tørk av så fort du kan uten å brenne deg? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/166955-glasur-til-pepperkakehus/#findComment-1089243 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lurveline Skrevet 6. desember 2004 Del Skrevet 6. desember 2004 Ha det stående på kokeplata til du er ferdig, laveste varme. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/166955-glasur-til-pepperkakehus/#findComment-1089254 Del på andre sider Flere delingsvalg…
amber sun Skrevet 6. desember 2004 Del Skrevet 6. desember 2004 Jeg limte pepperkakehus med smeltet sukker, og da lot jeg panna stå på varmen til alt var ferdig. Så helte jeg ut i vasken, mens vannet rant på panna. Sukkeret krøllet seg sammen til en slags rar klump, som var lett å fjerne. Resten som var igjen var bare å plukke bort, evt. la varmt vann renne lenge over, så forsvant det. Lykke til 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/166955-glasur-til-pepperkakehus/#findComment-1089451 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest På trynet Skrevet 6. desember 2004 Del Skrevet 6. desember 2004 Jeg har ikke noe svar på spørsmålet ditt, men et nytt spørsmål. Når man skal lage melisglasur av eggehvite, skiller man bare egget og bruker hviten slik den da er og blander med melis? Jeg bare lurer på om den skal vispes litt først, eller, eller ... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/166955-glasur-til-pepperkakehus/#findComment-1089509 Del på andre sider Flere delingsvalg…
fei1365380229 Skrevet 6. desember 2004 Del Skrevet 6. desember 2004 Jeg har ikke noe svar på spørsmålet ditt, men et nytt spørsmål. Når man skal lage melisglasur av eggehvite, skiller man bare egget og bruker hviten slik den da er og blander med melis? Jeg bare lurer på om den skal vispes litt først, eller, eller ... Blir absolutt best hvis du visper den godt først ja. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/166955-glasur-til-pepperkakehus/#findComment-1089513 Del på andre sider Flere delingsvalg…
libra Skrevet 6. desember 2004 Del Skrevet 6. desember 2004 Ha litt vann i panna og sett den på svak varme, dermed smelter sukkeret igjen og blander seg med vannet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/166955-glasur-til-pepperkakehus/#findComment-1089612 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.