Gå til innhold

Hjerteproblemer.


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei.Min mann ble sist fredag innlagt på sykehus med diagnose et mindre innfarkt,men problemet er det at smertene ikke vil gå tilbake. Hva kan dette være,snakket med en som sa at dette var ofte tegn på at det var under oppseiling et nytt større infarkt. Han er pr i dag innlagt på Ullevål sykehus til undersøkelse. Han har for 6 år siden blokket 3 årer men 1 åre sitter slik til at denne ikke kan la seg blokke.Hva kan grunnen være at smertene ikke vil gå tilbake.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Einar Søyland, spesialist i hjertesykdommer

Svar til Hjerteproblemer.

Enkelte ganger vil forandringene i koronararteriene (kransårene i hjertet) være av en slik karakter at pasienten fortsatt har smerter selv om det har kommet et infarkt på samme tid. Jeg regner med at det er din mann som er innlagt på Ullevål (og ikke mannen du snakket med), og dermed vil han bli undersøkt med henblikk på om andre åreforandringer kan forklare at han fortsatt har angina-smerter.

Hvis det ikke er din mann som er på Ullevål, men ligger på et annet sykehus, vil han utvilsomt bli vurdert videre i forløpet av det infarkt han nå har gjennomgått.Deretter vil man råde ham til videre undersøkelse (f.eks. på Ullevål) hvis forholdene skulle tilsi ytterligere behandling.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...