Gå til innhold

Sønn tisser ut sengen


Gjest far29

Anbefalte innlegg

Heisann

Sønnen min som er 17år har plutseligt begynt og tisse i sengen og det hender har bæsjer også. Vi har prøvd å få han til å holle seg med å drikke etter kl 18.00 men det er ikke så lett å holde kontrol på ungdommer, han fungerer helt 100% på dagen. Vi har nå bestemt oss for og gå til lege. hvilken lege skal eg ta kontakt med ? og har du noen tips om hvordan vi kan holde ham tør på natten ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Siri Harket, uroterapeut

Til far29

Du kan også stille spørsmålet i forum for urinveiene, for å høre hva de mener der.Du sier han fungerer 100% på dagtid, men betyr det at han går regelmessig på toalettet i løpet av dagen?er han sjelden på toalettet? ofte?Mengder som kommer? Det er mye her som kan sees på. Det vil nok være lurt å ta kontakt med en lege som kan få henvist dere til evt. røntgen av urinveiene, og evt. ultralyd,dersom de tror det kan være nødvendig.Eller videre til urolog, som er spesialist på urinveiene, og evt. deretter til en uroterapeut om det finnes der dere bor.Det finnes også et medikament (som fåes på blå resept, dvs dere betaler en egenandel)som skal bidra til å redusere urinproduksjonen på natten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...