Gå til innhold

Ikke bleie på barn over 6 år


Gjest Live Gravdal

Anbefalte innlegg

Gjest Live Gravdal

Legen vår mener vi må slutte med nattbleie på datteren vår som er 8 år og sengevæter. Han sier at barn over 6 år ikke skal ha bleie på seg. Vi har forsøkt alt vi kan for å få vår datter tørr, alarm, medisin, kiropraktor, veskereduksjon, tatt henn opp om natten, kalender med klistremerker osv. Vi har også forsøkt å la henne sove uten bleie og vasket daglig sengetøy fra hun var 5 til nesten 7 år i håp om at hun skulle kjenne at hun ble våt og våkne av dette, men nei. Det siste 1 1/2 året har hun altså brukt bleie. Selvfølgelig vil hun gjerne sove uten, men hun aksepterer nattbleie som et hjelpemiddel for å holde sengen tørr. Er det virkelig så galt å la henne sove med bleie? Hva gjør dere andre som har barn som er sengevætere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sønnen vår bruker nattbleie og er over den alderen legen din mener er så kritisk. Jeg har kontakt med en en rekke forldre som sliter med barn som er sengvætere, og de fleste barna bruker nattbleie utenom periodene hvor man forsøker behandling av forskjellig art. Alle har til felles det at de går tilbake til bleiebruk igjen om behandlingen mislykkes før de etter en stund gjør et nytt forsøk med en annen behandling.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siri Harket, uroterapeut

Til Live Gravdal Det er nok ikke noe fasitsvar på dette med bleiebruk. Ut i fra det du sier om at alt har blitt prøvd, kan det nok føles bra å bruke bleie en periode.Se også litt på dovanene på dagtid. Det er viktig at barn går minst 4- 5 ganger pr dag.De fleste barn med ren sengevæting vokser dette av seg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...