Gjest Nosferatü Skrevet 30. juli 2005 Del Skrevet 30. juli 2005 Om sommern peier unga å fiske strandkrabber. Jeg putter et tredvetall i en jerngryte og knuser dem. Så litt smør og hvitløk. Så steker de ti-femten minutter. Så heller over vann tildet dekker. Så koker det 20 min. Så jevner jeg det til saus/suppe med hvetemel på vanlig måte. Noen sier nå at det kan være stoffer i dette som ikke er bra. Det kan jeg ikke skjønne. Ingen er blitt syke i løpet av en mannsalder. ? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest fjerne paven Skrevet 30. juli 2005 Del Skrevet 30. juli 2005 På krabber skal alltid paven (magesekken) fjernes. http://google.startsiden.no/index_no.html?q=krabber%20paven&lr=lang_no 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nosferatü Skrevet 30. juli 2005 Del Skrevet 30. juli 2005 På krabber skal alltid paven (magesekken) fjernes. http://google.startsiden.no/index_no.html?q=krabber%20paven&lr=lang_no OK. Men å fjerne paven på ørsmå strandkrabber er ikke lett. Jeg glemte å skrive at alt fast siles vekk før jeg koker suppe. Og paven fjernes ikke før man koker krabber ellers heller? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 30. juli 2005 Del Skrevet 30. juli 2005 OK. Men å fjerne paven på ørsmå strandkrabber er ikke lett. Jeg glemte å skrive at alt fast siles vekk før jeg koker suppe. Og paven fjernes ikke før man koker krabber ellers heller? Nei, men man spiser/drikker ikke vannet man koker krabbene i heller. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.