Gå til innhold

Knuste småkrabber, hva er problemet?


Gjest Nosferatü

Anbefalte innlegg

Gjest Nosferatü

Om sommern peier unga å fiske strandkrabber. Jeg putter et tredvetall i en jerngryte og knuser dem. Så litt smør og hvitløk. Så steker de ti-femten minutter. Så heller over vann tildet dekker. Så koker det 20 min. Så jevner jeg det til saus/suppe med hvetemel på vanlig måte.

Noen sier nå at det kan være stoffer i dette som ikke er bra.

Det kan jeg ikke skjønne. Ingen er blitt syke i løpet av en mannsalder.

?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

OK.

Men å fjerne paven på ørsmå strandkrabber er ikke lett.

Jeg glemte å skrive at alt fast siles vekk før jeg koker suppe. Og paven fjernes ikke før man koker krabber ellers heller?

Nei, men man spiser/drikker ikke vannet man koker krabbene i heller.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...