Gå til innhold

Haster: Hvor lenge steke kylling?


Anbefalte innlegg

Gjest tandoori

I kokeboken står det 220 grader i 30 minutter for kyllingfileter. For hel kylling står det 200 grader i 1 time 15 min.

Men jeg har stooore fileter, og de ligger i to lag oppå hverandre i stekefatet, for å få plass til alt. De er marinert.

Hvilken temperatur/tid skal jeg velge da? Er det noen måte jeg kan vite når de er ferdigstekt?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/193132-haster-hvor-lenge-steke-kylling/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...