Gå til innhold

Sausepakker


Anbefalte innlegg

Gjest kålarot
Skrevet

Bruker dere mye sausepakker som f.eks fra toro til middagen?

Vi bruker det en del og jeg har litt dårlig samvittighet for det. Har hørt at de er usunne og at de ofte inneholder glutamat som ikke er så bra for hjernen til små barn.

Skrevet

Bruker dem hver gang jeg har saus til middagen, jeg.

Skrevet

Jeg er totalt amøbe på nrunsaus og sverger til posesaus da. Hvit saus lager jeg selv, for den kjøpte er ikke noe god synes jeg.

Gjest ikkesomalleandre
Skrevet

bruker det ganske mye, har jeg tid lager jeg selv, men har alltid posesaus liggende.

hvitsausen lager jeg derimot alltid selv.

Skrevet

Blir mye brukt her i huset, ja. Prøver å fiffe de litt opp med å tilsette eks. hakkede friske krydderurter, litt tomatpurè, evt. litt fløte/rømme eller stekesjy fra det jeg steker.

ringerikskringla
Skrevet

hvit saus lager jeg selv for den på pose er ikke god..og jeg må nok lagee den brune også!!min kjære ektemann snuser på mils avstand om jeg har posesaus..

men tyr til posene om det er annen saus som skal lages

Skrevet

Brun og hvit saus lager vi selv, Bearnaise, peppersaus og slikt kjøper vi på pose.

Skrevet

Brun og hvit saus lager vi selv, Bearnaise, peppersaus og slikt kjøper vi på pose.

Sånn gjør vi også!

Skrevet

Jeg lager brun og hvit saus selv, men tviler på at den er særlig mye sunnere enn posesaus - for det går med ganske mye margarin...

Jeg bare synes den er bedre. Og utrolig lett å lage. Annen saus lager jeg selv.

Skrevet

jeg bruker aldri posesaus. lager alltid sausene selv for å få minst mulig tilsettingsstoffer. Men jeg bruker ikke smør eller margaring når jeg lager saus.

Tar bare mel i en kald kasserolle og visper inn kald væske. Så setter jeg dette på plata og visper til det koker. Med fond, buljong, soyasaus, balsamico og krydder med mere så kan du lage alle slags sauser veldig enkelt. Av og til blanker jeg sausen med en skje smør til slutt. Sukkerkulør til brun saus, ingenting til hvit saus. Enkelte krydder bør has i samtidig som melet, som for eksempel karri eller støtt pepper til peppersaus. Det er helelr ikkeno hokuspokus å bruke vannbad for å lage en bearnaise.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...