Gå til innhold

Sausepakker


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

jeg bruker aldri posesaus. lager alltid sausene selv for å få minst mulig tilsettingsstoffer. Men jeg bruker ikke smør eller margaring når jeg lager saus.

Tar bare mel i en kald kasserolle og visper inn kald væske. Så setter jeg dette på plata og visper til det koker. Med fond, buljong, soyasaus, balsamico og krydder med mere så kan du lage alle slags sauser veldig enkelt. Av og til blanker jeg sausen med en skje smør til slutt. Sukkerkulør til brun saus, ingenting til hvit saus. Enkelte krydder bør has i samtidig som melet, som for eksempel karri eller støtt pepper til peppersaus. Det er helelr ikkeno hokuspokus å bruke vannbad for å lage en bearnaise.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/193966-sausepakker/#findComment-1352651
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...