Gå til innhold

pizzasnurrer


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Lag vanlig gjærdeig som til pizzabunn. Kjevle denne ut til en lang avlang leiv. Legg på fyll (se lenger ned) rull sammen fra langside slik at man får en lang pølse.

Skjær pølsa i 2 cm tykke skiver som legges på bakepapir. Dryss litt revet ost over. Stekes ved 200 grader i 10-15 min.

Fyll: Kjøttdeig stekes, blandes med en pose pizzafyll fra Toro. Evnt, smør tomatpure på leiven; Stek kjøttdeig, ha i finhakket løk og hvitløk, oregano eller annet pizzakrydder. Strimle gjerne litt pepperoni eller lettstek litt oppdelt bacon. Ananas om man liker det, Kan vel ha på det man liker av fyll.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359283
Del på andre sider

Pizzasnurrene mine er supergode :-)

Jeg lager deigen forholdsvis grov. Aner ikke hvor mye jeg bruker av det forskjellige siden jeg bare blander på slump. Jeg bruker ca halvparten hvitt mel og resten grovt mel (grov rug, litt havregryn, sammalt hvete etc- alt etter hva jeg har tilgjengelig). I melblandingen tilsetter jeg en pk tørrgjær og litt salt. Jeg varmer vann tilsatt olivenolje (ganske varmt, men ikke kokende!). Vann/oljeblandingen helles over melblandingen og alt kjøres godt i kjøkkenmaskin.

Pizzafyll:

Nesten en hel boks hakkede tomater og et glass tomatpure blandes sammen. Ha oppi ca tre-fire hvitløksfedd, endel oregano og basilikum. Alt blandes godt.

Kokt skinke i biter (jeg pleier å kjøpe påleggskinke og dele i biter)

Evt. løk i små biter.

Mozarellaost.

Deigen bør heve ca en time. Kjevle den ut til en avlang leiv. Smør tomatfyllet utover og legg skinkebitene, løken og osten over. Rull sammen leiven fra langsiden og del opp i ca 2-3 cm tykke pizzaskiver.

Stekes midt i ovnen på ca 225 grader.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359304
Del på andre sider

Pizzasnurrene mine er supergode :-)

Jeg lager deigen forholdsvis grov. Aner ikke hvor mye jeg bruker av det forskjellige siden jeg bare blander på slump. Jeg bruker ca halvparten hvitt mel og resten grovt mel (grov rug, litt havregryn, sammalt hvete etc- alt etter hva jeg har tilgjengelig). I melblandingen tilsetter jeg en pk tørrgjær og litt salt. Jeg varmer vann tilsatt olivenolje (ganske varmt, men ikke kokende!). Vann/oljeblandingen helles over melblandingen og alt kjøres godt i kjøkkenmaskin.

Pizzafyll:

Nesten en hel boks hakkede tomater og et glass tomatpure blandes sammen. Ha oppi ca tre-fire hvitløksfedd, endel oregano og basilikum. Alt blandes godt.

Kokt skinke i biter (jeg pleier å kjøpe påleggskinke og dele i biter)

Evt. løk i små biter.

Mozarellaost.

Deigen bør heve ca en time. Kjevle den ut til en avlang leiv. Smør tomatfyllet utover og legg skinkebitene, løken og osten over. Rull sammen leiven fra langsiden og del opp i ca 2-3 cm tykke pizzaskiver.

Stekes midt i ovnen på ca 225 grader.

Skal prøve meg på det en gang, men.... skal man ikke snurre deigen litt eller? Ser for meg små brød slik dere beskriver. Vet du hvor mye vann du bruker? Har du ikke ost i eller utenpå? Har du det ellers bra? Kan du svare på alt jeg spør om?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359319
Del på andre sider

Skal prøve meg på det en gang, men.... skal man ikke snurre deigen litt eller? Ser for meg små brød slik dere beskriver. Vet du hvor mye vann du bruker? Har du ikke ost i eller utenpå? Har du det ellers bra? Kan du svare på alt jeg spør om?

Jeg har det bare bra, ja :-)

Hmm, snurre deigen? Skjønte ikke helt den... altså - du ruller deigen (med fyllet i) til en pølse og deler i "skiver". "Skivene" legges på "flatsiden" på smurt plate. Du kan gjerne klemme snurren litt sammen, slik at den blir litt opphøyd på midten.

Hmm, megden vann avhenger jo av mengden mel..Jeg pleier å ha forholdet mel og vann slik at deigen slipper bakebollen greit (ikke klissete deig, men heller ikke melete).

Jeg har kun ost inni deigen, men det er helt sikkert godt å strø litt ost på toppen også!

Skjønte du mer nå? ;-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359334
Del på andre sider

Jeg har det bare bra, ja :-)

Hmm, snurre deigen? Skjønte ikke helt den... altså - du ruller deigen (med fyllet i) til en pølse og deler i "skiver". "Skivene" legges på "flatsiden" på smurt plate. Du kan gjerne klemme snurren litt sammen, slik at den blir litt opphøyd på midten.

Hmm, megden vann avhenger jo av mengden mel..Jeg pleier å ha forholdet mel og vann slik at deigen slipper bakebollen greit (ikke klissete deig, men heller ikke melete).

Jeg har kun ost inni deigen, men det er helt sikkert godt å strø litt ost på toppen også!

Skjønte du mer nå? ;-)

"altså - du ruller deigen (med fyllet i) til en pølse og deler i "skiver". "Skivene" legges på "flatsiden" på smurt plate. Du kan gjerne klemme snurren litt sammen, slik at den blir litt opphøyd på midten."

Slik som man gjør med kanelsnurer :o)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359352
Del på andre sider

Annonse

"altså - du ruller deigen (med fyllet i) til en pølse og deler i "skiver". "Skivene" legges på "flatsiden" på smurt plate. Du kan gjerne klemme snurren litt sammen, slik at den blir litt opphøyd på midten."

Slik som man gjør med kanelsnurer :o)

Jepp, så enkelt kunne det sies, ja! *ler*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359362
Del på andre sider

4 dl melk,

4 ss smelta margarin,

2 ss sukker,

1/2 pk. gjær,

passleg med kveitemjøl

Fyll:

pizzasaus, ost i skiver og steikt kjøttdeig + det man vil

Kjevl ut deiga til ein firkant, smør utover pizzasaus, legg utover osteskiver og strø over kjøttdeig. Rull saman og del opp og steik som kanelsnurrar.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359511
Del på andre sider

Gjest Uvitende bakerkone

4 dl melk,

4 ss smelta margarin,

2 ss sukker,

1/2 pk. gjær,

passleg med kveitemjøl

Fyll:

pizzasaus, ost i skiver og steikt kjøttdeig + det man vil

Kjevl ut deiga til ein firkant, smør utover pizzasaus, legg utover osteskiver og strø over kjøttdeig. Rull saman og del opp og steik som kanelsnurrar.

Hvor mange grader og hvor lenge?

Please anyone?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359776
Del på andre sider

Gjest Uvitende bakerkone

4 dl melk,

4 ss smelta margarin,

2 ss sukker,

1/2 pk. gjær,

passleg med kveitemjøl

Fyll:

pizzasaus, ost i skiver og steikt kjøttdeig + det man vil

Kjevl ut deiga til ein firkant, smør utover pizzasaus, legg utover osteskiver og strø over kjøttdeig. Rull saman og del opp og steik som kanelsnurrar.

Ca. hvor mange pizzasnurrer blir dette?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359780
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...