Gjest ut på tur.... Skrevet 18. august 2005 Del Skrevet 18. august 2005 Noen som har oppskrift til meg? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
dings Skrevet 18. august 2005 Del Skrevet 18. august 2005 Lag vanlig gjærdeig som til pizzabunn. Kjevle denne ut til en lang avlang leiv. Legg på fyll (se lenger ned) rull sammen fra langside slik at man får en lang pølse. Skjær pølsa i 2 cm tykke skiver som legges på bakepapir. Dryss litt revet ost over. Stekes ved 200 grader i 10-15 min. Fyll: Kjøttdeig stekes, blandes med en pose pizzafyll fra Toro. Evnt, smør tomatpure på leiven; Stek kjøttdeig, ha i finhakket løk og hvitløk, oregano eller annet pizzakrydder. Strimle gjerne litt pepperoni eller lettstek litt oppdelt bacon. Ananas om man liker det, Kan vel ha på det man liker av fyll. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359283 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 18. august 2005 Del Skrevet 18. august 2005 Pizzasnurrene mine er supergode :-) Jeg lager deigen forholdsvis grov. Aner ikke hvor mye jeg bruker av det forskjellige siden jeg bare blander på slump. Jeg bruker ca halvparten hvitt mel og resten grovt mel (grov rug, litt havregryn, sammalt hvete etc- alt etter hva jeg har tilgjengelig). I melblandingen tilsetter jeg en pk tørrgjær og litt salt. Jeg varmer vann tilsatt olivenolje (ganske varmt, men ikke kokende!). Vann/oljeblandingen helles over melblandingen og alt kjøres godt i kjøkkenmaskin. Pizzafyll: Nesten en hel boks hakkede tomater og et glass tomatpure blandes sammen. Ha oppi ca tre-fire hvitløksfedd, endel oregano og basilikum. Alt blandes godt. Kokt skinke i biter (jeg pleier å kjøpe påleggskinke og dele i biter) Evt. løk i små biter. Mozarellaost. Deigen bør heve ca en time. Kjevle den ut til en avlang leiv. Smør tomatfyllet utover og legg skinkebitene, løken og osten over. Rull sammen leiven fra langsiden og del opp i ca 2-3 cm tykke pizzaskiver. Stekes midt i ovnen på ca 225 grader. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359304 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bb71 Skrevet 18. august 2005 Del Skrevet 18. august 2005 Pizzasnurrene mine er supergode :-) Jeg lager deigen forholdsvis grov. Aner ikke hvor mye jeg bruker av det forskjellige siden jeg bare blander på slump. Jeg bruker ca halvparten hvitt mel og resten grovt mel (grov rug, litt havregryn, sammalt hvete etc- alt etter hva jeg har tilgjengelig). I melblandingen tilsetter jeg en pk tørrgjær og litt salt. Jeg varmer vann tilsatt olivenolje (ganske varmt, men ikke kokende!). Vann/oljeblandingen helles over melblandingen og alt kjøres godt i kjøkkenmaskin. Pizzafyll: Nesten en hel boks hakkede tomater og et glass tomatpure blandes sammen. Ha oppi ca tre-fire hvitløksfedd, endel oregano og basilikum. Alt blandes godt. Kokt skinke i biter (jeg pleier å kjøpe påleggskinke og dele i biter) Evt. løk i små biter. Mozarellaost. Deigen bør heve ca en time. Kjevle den ut til en avlang leiv. Smør tomatfyllet utover og legg skinkebitene, løken og osten over. Rull sammen leiven fra langsiden og del opp i ca 2-3 cm tykke pizzaskiver. Stekes midt i ovnen på ca 225 grader. Skal prøve meg på det en gang, men.... skal man ikke snurre deigen litt eller? Ser for meg små brød slik dere beskriver. Vet du hvor mye vann du bruker? Har du ikke ost i eller utenpå? Har du det ellers bra? Kan du svare på alt jeg spør om? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359319 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 18. august 2005 Del Skrevet 18. august 2005 Skal prøve meg på det en gang, men.... skal man ikke snurre deigen litt eller? Ser for meg små brød slik dere beskriver. Vet du hvor mye vann du bruker? Har du ikke ost i eller utenpå? Har du det ellers bra? Kan du svare på alt jeg spør om? Jeg har det bare bra, ja :-) Hmm, snurre deigen? Skjønte ikke helt den... altså - du ruller deigen (med fyllet i) til en pølse og deler i "skiver". "Skivene" legges på "flatsiden" på smurt plate. Du kan gjerne klemme snurren litt sammen, slik at den blir litt opphøyd på midten. Hmm, megden vann avhenger jo av mengden mel..Jeg pleier å ha forholdet mel og vann slik at deigen slipper bakebollen greit (ikke klissete deig, men heller ikke melete). Jeg har kun ost inni deigen, men det er helt sikkert godt å strø litt ost på toppen også! Skjønte du mer nå? ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359334 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nitni Skrevet 18. august 2005 Del Skrevet 18. august 2005 Jeg har det bare bra, ja :-) Hmm, snurre deigen? Skjønte ikke helt den... altså - du ruller deigen (med fyllet i) til en pølse og deler i "skiver". "Skivene" legges på "flatsiden" på smurt plate. Du kan gjerne klemme snurren litt sammen, slik at den blir litt opphøyd på midten. Hmm, megden vann avhenger jo av mengden mel..Jeg pleier å ha forholdet mel og vann slik at deigen slipper bakebollen greit (ikke klissete deig, men heller ikke melete). Jeg har kun ost inni deigen, men det er helt sikkert godt å strø litt ost på toppen også! Skjønte du mer nå? ;-) "altså - du ruller deigen (med fyllet i) til en pølse og deler i "skiver". "Skivene" legges på "flatsiden" på smurt plate. Du kan gjerne klemme snurren litt sammen, slik at den blir litt opphøyd på midten." Slik som man gjør med kanelsnurer ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359352 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 18. august 2005 Del Skrevet 18. august 2005 "altså - du ruller deigen (med fyllet i) til en pølse og deler i "skiver". "Skivene" legges på "flatsiden" på smurt plate. Du kan gjerne klemme snurren litt sammen, slik at den blir litt opphøyd på midten." Slik som man gjør med kanelsnurer ) Jepp, så enkelt kunne det sies, ja! *ler* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359362 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bb71 Skrevet 18. august 2005 Del Skrevet 18. august 2005 Jepp, så enkelt kunne det sies, ja! *ler* AHA! Jeg så for meg noen avlange brødpinner som var snurret (som vindeltrapp). Dette er altså små kakepizzabiter? Aldri sett sånt før jeg! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359373 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 AHA! Jeg så for meg noen avlange brødpinner som var snurret (som vindeltrapp). Dette er altså små kakepizzabiter? Aldri sett sånt før jeg! Som nitni sa: Du lager dem akkurat som kanelsnurrer - kort og godt ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359503 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mamma til ni Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 4 dl melk, 4 ss smelta margarin, 2 ss sukker, 1/2 pk. gjær, passleg med kveitemjøl Fyll: pizzasaus, ost i skiver og steikt kjøttdeig + det man vil Kjevl ut deiga til ein firkant, smør utover pizzasaus, legg utover osteskiver og strø over kjøttdeig. Rull saman og del opp og steik som kanelsnurrar. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359511 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Uvitende bakerkone Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 4 dl melk, 4 ss smelta margarin, 2 ss sukker, 1/2 pk. gjær, passleg med kveitemjøl Fyll: pizzasaus, ost i skiver og steikt kjøttdeig + det man vil Kjevl ut deiga til ein firkant, smør utover pizzasaus, legg utover osteskiver og strø over kjøttdeig. Rull saman og del opp og steik som kanelsnurrar. Hvor mange grader og hvor lenge? Please anyone? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359776 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Uvitende bakerkone Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 4 dl melk, 4 ss smelta margarin, 2 ss sukker, 1/2 pk. gjær, passleg med kveitemjøl Fyll: pizzasaus, ost i skiver og steikt kjøttdeig + det man vil Kjevl ut deiga til ein firkant, smør utover pizzasaus, legg utover osteskiver og strø over kjøttdeig. Rull saman og del opp og steik som kanelsnurrar. Ca. hvor mange pizzasnurrer blir dette? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359780 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mamma til ni Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Ca. hvor mange pizzasnurrer blir dette? Eg veit ikkje kor mange det blir, men skivene er ca. to cm. tjukke. temp. ca. 225 grader i ca.13 min. Blir mykje ca,ca dette her. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359877 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Uvitende bakerkone Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Eg veit ikkje kor mange det blir, men skivene er ca. to cm. tjukke. temp. ca. 225 grader i ca.13 min. Blir mykje ca,ca dette her. Er fornøyd jeg 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194826-pizzasnurrer/#findComment-1359904 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.