Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 I dag blir det stekte pølser med potetmos til middag. Hva mer passer det å ha til, noe som er litt sunt, av grønnsaker f.eks.? 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 broccoliblanding fra frysedisken! Æsj, frossen brokkoli er ikke godt. Kjøp heller fersk brokkoli, ikke særlig mer jobb! 0 Siter
Velouria Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Kokte grønnsaker, gulrøtter, brokkoli, blomkål eller kanskje wokede grønnsaker av noe slag? 0 Siter
Cumbria Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Tomatbønner? Frisk Wokmix-pose som du freser i panna? Råkost? Sukkererter og minigulerøtter? 0 Siter
Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Æsj, frossen brokkoli er ikke godt. Kjøp heller fersk brokkoli, ikke særlig mer jobb! Vi bruker aldri frossen brokkoli eller gulrøtter. 0 Siter
Velouria Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Forresten, salat er jo deilig, gjerne med litt avokado, rødløk og appelsin i. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Kokt brokkoli. Rå revne gulerøtter. Kokte frosne erter. Rå gulrøtter og kålrot i staver. En frossen blanding med gulrøtter, paprika og mais (italiens blanding?). Du kan ha absolutt alt av grønnsaker til den middagen. 0 Siter
Gjest GA Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Vi bruker aldri frossen brokkoli eller gulrøtter. Åffer ikke? Hvis man wok'er det, er det akkurat som fersk, og mye kjappere. -trodde du skulle ha sånn superkjapp middag, jeg, ettersom resten var pølser og potetstappe liksom... Pølse, potetstappe, og gourmet-grønnsaker, liksom? 0 Siter
Elbereth Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Dette er kjempegodt tilbehør: Et eple i skiver + 1 liten løk (gul eller rød) skjæres i skiver. Dryss over karri og stek mykt i margarin. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Steik pølsene i biter, sleng de i en ildfast form sammen med litt broccoli, potetmosen oppå (hvis du er litt avansert, lager du den sjøl - kok potetene i biter sammen med et par fedd hvitløk, når de er kokt, hiver du en smørklatt i gryta og litt melk og moser det sammen). Ost på toppen, gratiner i ovnen. 0 Siter
Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Steik pølsene i biter, sleng de i en ildfast form sammen med litt broccoli, potetmosen oppå (hvis du er litt avansert, lager du den sjøl - kok potetene i biter sammen med et par fedd hvitløk, når de er kokt, hiver du en smørklatt i gryta og litt melk og moser det sammen). Ost på toppen, gratiner i ovnen. Dette blir det! Hvor lenge skal det gratineres i ovnen og på hvilken temperatur? Skal brokkolien kokes før man har den i forma, eller skal den haes i forma i rå tilstand? *grønn* 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Dette blir det! Hvor lenge skal det gratineres i ovnen og på hvilken temperatur? Skal brokkolien kokes før man har den i forma, eller skal den haes i forma i rå tilstand? *grønn* Kok broccolien i 2-3 minutter. 200 grader i ovnen til osten er smelta og litt gyllen. aner ikke noe om hvor lang tid. 0 Siter
Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Åffer ikke? Hvis man wok'er det, er det akkurat som fersk, og mye kjappere. -trodde du skulle ha sånn superkjapp middag, jeg, ettersom resten var pølser og potetstappe liksom... Pølse, potetstappe, og gourmet-grønnsaker, liksom? Jeg tenkte at siden resten av middagen var så kjapp-kjapp, så skulle det liksom være kvalitet på grønnsakene da serru Jeg fikk altfor mye frosne grønnsaker i oppveksten, så jeg bruker det så og si aldri. Synes det smaker bare vann. Har ikke wok, eller så er det helt sikkert greit med frossen brokkoli til wok. 0 Siter
Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Kok broccolien i 2-3 minutter. 200 grader i ovnen til osten er smelta og litt gyllen. aner ikke noe om hvor lang tid. Thanks a lot! Høres godt ut - og lettvint! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Thanks a lot! Høres godt ut - og lettvint! Du får kline til med hjemmelaga potetmos også - og rapportere åssen det gikk. 0 Siter
Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Du får kline til med hjemmelaga potetmos også - og rapportere åssen det gikk. Æh, ikke akkurat i dag, men det hørtes jo egentlig lettvint ut det også. Gidder ikke koke potatis i dag 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.