Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 I dag blir det stekte pølser med potetmos til middag. Hva mer passer det å ha til, noe som er litt sunt, av grønnsaker f.eks.? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GA Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 broccoliblanding fra frysedisken! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359879 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Brokkoli 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359882 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 broccoliblanding fra frysedisken! Æsj, frossen brokkoli er ikke godt. Kjøp heller fersk brokkoli, ikke særlig mer jobb! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359884 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velouria Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Kokte grønnsaker, gulrøtter, brokkoli, blomkål eller kanskje wokede grønnsaker av noe slag? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359893 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cumbria Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Tomatbønner? Frisk Wokmix-pose som du freser i panna? Råkost? Sukkererter og minigulerøtter? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359895 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Æsj, frossen brokkoli er ikke godt. Kjøp heller fersk brokkoli, ikke særlig mer jobb! Vi bruker aldri frossen brokkoli eller gulrøtter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359909 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velouria Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Forresten, salat er jo deilig, gjerne med litt avokado, rødløk og appelsin i. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359912 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Kokt brokkoli. Rå revne gulerøtter. Kokte frosne erter. Rå gulrøtter og kålrot i staver. En frossen blanding med gulrøtter, paprika og mais (italiens blanding?). Du kan ha absolutt alt av grønnsaker til den middagen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359928 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sofies mamma Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 brokkoli eller en salat 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359935 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Blomkål, mais, salat. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359938 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GA Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Vi bruker aldri frossen brokkoli eller gulrøtter. Åffer ikke? Hvis man wok'er det, er det akkurat som fersk, og mye kjappere. -trodde du skulle ha sånn superkjapp middag, jeg, ettersom resten var pølser og potetstappe liksom... Pølse, potetstappe, og gourmet-grønnsaker, liksom? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359939 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elbereth Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Dette er kjempegodt tilbehør: Et eple i skiver + 1 liten løk (gul eller rød) skjæres i skiver. Dryss over karri og stek mykt i margarin. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359954 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Steik pølsene i biter, sleng de i en ildfast form sammen med litt broccoli, potetmosen oppå (hvis du er litt avansert, lager du den sjøl - kok potetene i biter sammen med et par fedd hvitløk, når de er kokt, hiver du en smørklatt i gryta og litt melk og moser det sammen). Ost på toppen, gratiner i ovnen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359956 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Steik pølsene i biter, sleng de i en ildfast form sammen med litt broccoli, potetmosen oppå (hvis du er litt avansert, lager du den sjøl - kok potetene i biter sammen med et par fedd hvitløk, når de er kokt, hiver du en smørklatt i gryta og litt melk og moser det sammen). Ost på toppen, gratiner i ovnen. Dette blir det! Hvor lenge skal det gratineres i ovnen og på hvilken temperatur? Skal brokkolien kokes før man har den i forma, eller skal den haes i forma i rå tilstand? *grønn* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359960 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Dette blir det! Hvor lenge skal det gratineres i ovnen og på hvilken temperatur? Skal brokkolien kokes før man har den i forma, eller skal den haes i forma i rå tilstand? *grønn* Kok broccolien i 2-3 minutter. 200 grader i ovnen til osten er smelta og litt gyllen. aner ikke noe om hvor lang tid. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359966 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Åffer ikke? Hvis man wok'er det, er det akkurat som fersk, og mye kjappere. -trodde du skulle ha sånn superkjapp middag, jeg, ettersom resten var pølser og potetstappe liksom... Pølse, potetstappe, og gourmet-grønnsaker, liksom? Jeg tenkte at siden resten av middagen var så kjapp-kjapp, så skulle det liksom være kvalitet på grønnsakene da serru Jeg fikk altfor mye frosne grønnsaker i oppveksten, så jeg bruker det så og si aldri. Synes det smaker bare vann. Har ikke wok, eller så er det helt sikkert greit med frossen brokkoli til wok. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359971 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Kok broccolien i 2-3 minutter. 200 grader i ovnen til osten er smelta og litt gyllen. aner ikke noe om hvor lang tid. Thanks a lot! Høres godt ut - og lettvint! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359973 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Thanks a lot! Høres godt ut - og lettvint! Du får kline til med hjemmelaga potetmos også - og rapportere åssen det gikk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359982 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Du får kline til med hjemmelaga potetmos også - og rapportere åssen det gikk. Æh, ikke akkurat i dag, men det hørtes jo egentlig lettvint ut det også. Gidder ikke koke potatis i dag 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/#findComment-1359987 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.