Gå til innhold

Stekte pølser med potetmos og.....?


Anbefalte innlegg

Steik pølsene i biter, sleng de i en ildfast form sammen med litt broccoli, potetmosen oppå (hvis du er litt avansert, lager du den sjøl - kok potetene i biter sammen med et par fedd hvitløk, når de er kokt, hiver du en smørklatt i gryta og litt melk og moser det sammen). Ost på toppen, gratiner i ovnen. :)

Yum dette så godt ut, skal testes ut imorgen! :)

Fortsetter under...

Salat:

Issalat, ruccolasalat, litt pinkjekjerner og biter av tørka tomat. Nyyydelig og kjempeenkel salat!

Grønnsaker:

Stek i wok (gjerne litt store biter) f.eks. parika, champignon, brekkbønner, sukkererter, squash, aubergine eller andre typer grønnsaker.

Evt. kan du dele opp grønnsakene og legge dem i en ildfast form og strø hvitost over (mozarellaost?). Ha også over litt olje, salt og pepper. Stek formen i stekovnen (gjerne på varmluft med gratinering) i ca 15 min på rundt 200 grader. Kjempegodt!!

Jeg pleier å lage både grønnsaker og salat til samme måltid.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...