noami Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Steik pølsene i biter, sleng de i en ildfast form sammen med litt broccoli, potetmosen oppå (hvis du er litt avansert, lager du den sjøl - kok potetene i biter sammen med et par fedd hvitløk, når de er kokt, hiver du en smørklatt i gryta og litt melk og moser det sammen). Ost på toppen, gratiner i ovnen. Yum dette så godt ut, skal testes ut imorgen! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/page/2/#findComment-1360067 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 19. august 2005 Del Skrevet 19. august 2005 Salat: Issalat, ruccolasalat, litt pinkjekjerner og biter av tørka tomat. Nyyydelig og kjempeenkel salat! Grønnsaker: Stek i wok (gjerne litt store biter) f.eks. parika, champignon, brekkbønner, sukkererter, squash, aubergine eller andre typer grønnsaker. Evt. kan du dele opp grønnsakene og legge dem i en ildfast form og strø hvitost over (mozarellaost?). Ha også over litt olje, salt og pepper. Stek formen i stekovnen (gjerne på varmluft med gratinering) i ca 15 min på rundt 200 grader. Kjempegodt!! Jeg pleier å lage både grønnsaker og salat til samme måltid. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/194896-stekte-p%C3%B8lser-med-potetmos-og/page/2/#findComment-1360094 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.