Cumbria Skrevet 21. august 2005 Del Skrevet 21. august 2005 Hei! Sitter og vurderer å kjøpe meg en brødbakemaskin, men har absolutt ingen peiling på hva de kan og hvordan de fungerer. Kan man bake skikkelig grovbrød med masse frø og digg i den? Gi meg tips om type maskin og type brød! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/195120-har-du-br%C3%B8dbakemaskin-utenfor-tema-kanskje/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
thuva1365380402 Skrevet 21. august 2005 Del Skrevet 21. august 2005 Ja, har brødbakemaskin. Men den ble brukt kun et par ganger i begynnelsen, og nå står den bare i skapet. Har vurdert om jeg skal selge den, men har liksom ikke kommet så langt at jeg har fått gjort det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/195120-har-du-br%C3%B8dbakemaskin-utenfor-tema-kanskje/#findComment-1362059 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tigger Skrevet 21. august 2005 Del Skrevet 21. august 2005 Jeg har hatt brødbakemaskin, Den var ny for 6 år siden, og i fjor virket den ikke lenger. De som lages nå er nok mye bedre... Jeg lagde alle slags brød med den, men fikk best resultat med de lyse brødene. Det er viktig med riktig mengde væske og meltype for et godt resultat... og dette må gjerne utprøves noen ganger før det blir vellykket. Favoritten min var en melblanding med havregryn, rug, hvetemel og solsikkefrø. Saftig, luftig og godt. Positive ting: du setter på timeren om kvelden og har varmt brød til frokost. våkner til nybakt brødlukt i huset! namm namm. Brødene smaker veldig godt! ulemper: tar plass på benken, brødskivene blir veldig store... glemmer å bruke den i perioder. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/195120-har-du-br%C3%B8dbakemaskin-utenfor-tema-kanskje/#findComment-1362081 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Janna Skrevet 21. august 2005 Del Skrevet 21. august 2005 Heisann!! Jeg har hatt brødbakemaskin i et halvt år nå, og bruker den hver dag. Setter den på om kveldene.. og vips!! nybakt brød om morgenen. Du kan bake alle slags brød. Anbefaler deg å kjøpe Wilfa sin største modell. Den har to eltekroker, og du kan lage kjempestore brød. Den koster 1000,- på smart club. Enkel i bruk og måleskje/beger/oppskriftshefte følger med. Ungene liker disse brødene kjempegodt.. og så er de mye sunnere og holder seg lengre enn de du kjøper på butikken.. Du kan også bake loff.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/195120-har-du-br%C3%B8dbakemaskin-utenfor-tema-kanskje/#findComment-1362090 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gladiol Skrevet 22. august 2005 Del Skrevet 22. august 2005 Det er en maskin som blir brukt i perioder hos meg... Men, hvis du kjøper så har jeg et lite tips. Jeg liker å blande mye forskjellig mel og det blir mye å dra frem hver gang bare for ett brød. Begynte å blande sammen alle tørrvarer i poser, gjerne 8-10 stk. Da var det bare helle i væsken og tømme oppi en pose. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/195120-har-du-br%C3%B8dbakemaskin-utenfor-tema-kanskje/#findComment-1362184 Del på andre sider Flere delingsvalg…
caprice Skrevet 22. august 2005 Del Skrevet 22. august 2005 Jeg har hatt brødbakemaskin i 11 år, og bruker den ca annenhver dag. Har aldri kjøpt brød jeg, og er vokst opp på hjemmebakt brød. Har allerede "slitt ut" en maskin, som nå står på hytta, slik at jeg får ferskt brød der også. Jeg lager bare grovt brød, samt glutenfritt brød til barna mine som begge har cøliaki. Fort og greit, lite oppvask. Du klarer det glatt i løpet av en reklamepause på TV3 :-) Kanskje jeg skulle kjøpe maskinen til Thuva og ha på hytta siden vår snart er utslitt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/195120-har-du-br%C3%B8dbakemaskin-utenfor-tema-kanskje/#findComment-1362233 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 22. august 2005 Del Skrevet 22. august 2005 Jeg har hatt det i 2 1/2 år nå. Brukte den mer i starten enn nå. (Da bakte jeg alt brød selv.) Nå bruker jeg den ca. 1 gang pr. uke. Skikkelig grovbrød får jeg ikke til i den. Men det blir nok grovere enn de fleste man kjøper i butikken. Bruker 5 dl. hvetemel og 3 dl. div. grovt mel. (Hever for dårlig om jeg bruker mer grovt mel) I tillegg bruker jeg den til å lage pizzadeig og bolledeig. Geit å slenge alt i bollen og vente til den er ferdig hevet. Synes også det blir mindre oppvask av det. Alt i alt kjempefornøyd. Husker ikke helt, men tror den heter Wilfa. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/195120-har-du-br%C3%B8dbakemaskin-utenfor-tema-kanskje/#findComment-1362307 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 22. august 2005 Del Skrevet 22. august 2005 Det er en maskin som blir brukt i perioder hos meg... Men, hvis du kjøper så har jeg et lite tips. Jeg liker å blande mye forskjellig mel og det blir mye å dra frem hver gang bare for ett brød. Begynte å blande sammen alle tørrvarer i poser, gjerne 8-10 stk. Da var det bare helle i væsken og tømme oppi en pose. Jeg blander også alt det tørre/grove melet først i mange porsjoner. Eller blir det mye mas å bake brød. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/195120-har-du-br%C3%B8dbakemaskin-utenfor-tema-kanskje/#findComment-1362314 Del på andre sider Flere delingsvalg…
....AV Skrevet 22. august 2005 Del Skrevet 22. august 2005 Jeg har hatt brødbakemaskin i 11 år, og bruker den ca annenhver dag. Har aldri kjøpt brød jeg, og er vokst opp på hjemmebakt brød. Har allerede "slitt ut" en maskin, som nå står på hytta, slik at jeg får ferskt brød der også. Jeg lager bare grovt brød, samt glutenfritt brød til barna mine som begge har cøliaki. Fort og greit, lite oppvask. Du klarer det glatt i løpet av en reklamepause på TV3 :-) Kanskje jeg skulle kjøpe maskinen til Thuva og ha på hytta siden vår snart er utslitt? Baker du glutenfrie og vanlige brød i samme maskin? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/195120-har-du-br%C3%B8dbakemaskin-utenfor-tema-kanskje/#findComment-1362499 Del på andre sider Flere delingsvalg…
caprice Skrevet 22. august 2005 Del Skrevet 22. august 2005 Baker du glutenfrie og vanlige brød i samme maskin? Jepp - jeg baker i samme maskin, men jeg har kjøpt en ekstra form + rørepinne til det glutenfrie, så slipper jeg tenke på evt melrester/vasking når jeg lager brød til barna. Har du også cøliaki i familien? I såfall leter jeg fremdeles etter en oppskrift som smaker som "vanlig brød" som 5-åringen sier det - om det er mulig da... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/195120-har-du-br%C3%B8dbakemaskin-utenfor-tema-kanskje/#findComment-1362630 Del på andre sider Flere delingsvalg…
....AV Skrevet 22. august 2005 Del Skrevet 22. august 2005 Jepp - jeg baker i samme maskin, men jeg har kjøpt en ekstra form + rørepinne til det glutenfrie, så slipper jeg tenke på evt melrester/vasking når jeg lager brød til barna. Har du også cøliaki i familien? I såfall leter jeg fremdeles etter en oppskrift som smaker som "vanlig brød" som 5-åringen sier det - om det er mulig da... Jeg har en gutt med glutenintoleranse, men jeg er redd mine brød heller ikke smaker som "vanlige" brød. Men de blir bedre i brødbakemaskinen, da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/195120-har-du-br%C3%B8dbakemaskin-utenfor-tema-kanskje/#findComment-1362698 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gladiol Skrevet 22. august 2005 Del Skrevet 22. august 2005 Jeg blander også alt det tørre/grove melet først i mange porsjoner. Eller blir det mye mas å bake brød. Ja, dette gjøre det mye enklere og raskere å bake brød. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/195120-har-du-br%C3%B8dbakemaskin-utenfor-tema-kanskje/#findComment-1363701 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.