org Skrevet 23. august 2005 Del Skrevet 23. august 2005 Ja, jeg elsker skikkelig grove brød. Men mann og barn ville vel helst spist loff, hvis de fikk lov. Har noen ei skikkelig grov brødoppskrift til meg - med plenti av frø og korn? De jeg lager, blir gode, de, men jeg ville helst hatt dem enda grovere. Hvordan får man brødet mørkere, forresten? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/195428-br%C3%B8doppskrift-grovest-mulig-takk-uff-topikk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hønemoren Skrevet 24. august 2005 Del Skrevet 24. august 2005 Det samme er jeg interessert i. Liker skikkelig grovt brød. Hva med å skrive innlegget ditt inn på Åpent Forum også? Der får man respons på det meste. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/195428-br%C3%B8doppskrift-grovest-mulig-takk-uff-topikk/#findComment-1365438 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sol etter regn Skrevet 24. august 2005 Del Skrevet 24. august 2005 Denne fikk jeg av en veninne, skal være "Ingers grovbrød". ____ 1.3 kg fin sammalt hvete 200 gr fin sammalt rug 200 gr helkorn hvete 75 gr gjær 2 strøkne ts salt 9 dl hvetekli/kruskakli 1.8 dl lunkent vann 1 dl linfrø 1 dl solsikkekjerner ______ -Blande sammen alt -Heve ca 1 t i bakebollen -Slå luften ut av deigen -Heve 1/2 t til -Slå luften ut av deigen -Tøm deigen i smurte former -Evt. lage boller/"klatter" -Stekes i ovn: Boller: -Varmluft 200 gr, 20 min -Vanklig ovn 220 gr, 20 min Brød: Stekes i 1 time. ____ Har ikke prøvd denne selv , men har smakt resultatet - veldig godt brød! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/195428-br%C3%B8doppskrift-grovest-mulig-takk-uff-topikk/#findComment-1365453 Del på andre sider Flere delingsvalg…
org Skrevet 24. august 2005 Forfatter Del Skrevet 24. august 2005 Det samme er jeg interessert i. Liker skikkelig grovt brød. Hva med å skrive innlegget ditt inn på Åpent Forum også? Der får man respons på det meste. Ja, det gjør jeg! Takk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/195428-br%C3%B8doppskrift-grovest-mulig-takk-uff-topikk/#findComment-1366435 Del på andre sider Flere delingsvalg…
org Skrevet 24. august 2005 Forfatter Del Skrevet 24. august 2005 Denne fikk jeg av en veninne, skal være "Ingers grovbrød". ____ 1.3 kg fin sammalt hvete 200 gr fin sammalt rug 200 gr helkorn hvete 75 gr gjær 2 strøkne ts salt 9 dl hvetekli/kruskakli 1.8 dl lunkent vann 1 dl linfrø 1 dl solsikkekjerner ______ -Blande sammen alt -Heve ca 1 t i bakebollen -Slå luften ut av deigen -Heve 1/2 t til -Slå luften ut av deigen -Tøm deigen i smurte former -Evt. lage boller/"klatter" -Stekes i ovn: Boller: -Varmluft 200 gr, 20 min -Vanklig ovn 220 gr, 20 min Brød: Stekes i 1 time. ____ Har ikke prøvd denne selv , men har smakt resultatet - veldig godt brød! Tusen takk, den er herved lagret! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/195428-br%C3%B8doppskrift-grovest-mulig-takk-uff-topikk/#findComment-1366437 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.