Mandolaika Skrevet 30. august 2005 Skrevet 30. august 2005 Vet ikke, men litt rød konditorfarge? Aner ikke om det går altså. 0 Siter
tiliti Skrevet 30. august 2005 Skrevet 30. august 2005 Det kan muligens funke å bytte ut sukkeret med jordbærmelis? 0 Siter
j83! Skrevet 30. august 2005 Skrevet 30. august 2005 vi pleier å blande m syltetøy...blir rød/rosa =) 0 Siter
Velouria Skrevet 30. august 2005 Skrevet 30. august 2005 Syltetøy og rød konditorfarge funker, men pass på at du ikke tar for mye konditorfarge og pass på at fløten er helt kald når du pisker den. Ellers så funker det sikkert med den rosa melisen også den har smak, men det gjør kanskje ikke noe. 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 30. august 2005 Skrevet 30. august 2005 For å få til rosa krem med konditorfarge, må du bruke mye. Det gir en veldig "vassen" krem, altså, så kaka må stå kaldt hele tiden. Jeg har brukt safta av rørt jordbær- og bringebærsyltetøy som fargetilsetting, syns det fungerer bedre; man trenger ikke så mye. 0 Siter
morsan Skrevet 30. august 2005 Skrevet 30. august 2005 Er det ikke slik at med de "nye" fargene, som altså er mye dyrere enn gammeldags konditorfarge, holder det med noen få dråper?? Husker ikke hva de heter, men det er slike man bruker dersom man skal lage mangefargede mønstre i smørkrem etc. Har sett dem på Jernia og andre butikker hvor de selger "figur-kakeformer". 0 Siter
Jentene2 Skrevet 30. august 2005 Skrevet 30. august 2005 Rød konditorfarge fungerer kjempebra - da er det lett å variere "styrken" på fargen også. Det var mye "Åååhhh...." fra småjentene til datra mi' når de såg den rosa prinsessekaken 0 Siter
ringerikskringla Skrevet 30. august 2005 Skrevet 30. august 2005 prøv den rød fargen du får kjøåt igjennom cacas eller så er det noen apotek som har farger.den du får i butikken er ubrukelig.. bringebærsyltetøy duger også.men skal du bruke kremen til og sprøyte kanter på kaken så er det ikke like godt og bruke syltetøy. klem fra ei som har vært konditor i 20 år 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.