Gå til innhold

Gubban....


Anbefalte innlegg

Nesten ni - blir i oktober.

Jeg tror neppe vi hadde satt igang hvis hun ikke var så motivert. Det blir jo store omveltninger for henne også, det her.

Ultra er en bra sjappe - jeg har kjøpt tallegio på Bryn. Og manchego hadde på Jacobs før ihvertfall.

Manchego er forresten spansk, og laget av sauemelk.

*bæ*

:)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1390974
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • Svar 206
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • annegunn

    78

  • mariaflyfly

    68

  • Mandolaika

    14

  • Atene

    3

Mest aktive i denne tråden

Men er det sånn man kan ha på kjeks/brød, eller er det sånn ost man skal rive?

Hva med tallegio?

Tusen takk hvis du gidder!

Talleggio er bløtere ost, med konsistens som en ikke altfor moden Brie. Manchego er fast og skjæres i tynne skiver med kniv.

Begge spises gjerne sammen med brød. (Hjemmebakt foccatia er et hett tips.)

God rødvin til er et must. :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1390983
Del på andre sider

Talleggio er bløtere ost, med konsistens som en ikke altfor moden Brie. Manchego er fast og skjæres i tynne skiver med kniv.

Begge spises gjerne sammen med brød. (Hjemmebakt foccatia er et hett tips.)

God rødvin til er et must. :)

Det er det ikke, så. Blæh!

Skal jeg hente saltet?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1390988
Del på andre sider

Talleggio er bløtere ost, med konsistens som en ikke altfor moden Brie. Manchego er fast og skjæres i tynne skiver med kniv.

Begge spises gjerne sammen med brød. (Hjemmebakt foccatia er et hett tips.)

God rødvin til er et must. :)

Takk, håper jeg får tak i disse på Ultra.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1390992
Del på andre sider

Annonse

Men du kan sikkert likevel bruke all kunnskapen du sitter inne med og komme med en god anbefaling til Mandolaika? :) *trøster*

Å ja...

Skal vi se....

Til manchego passer det egentlig godt med det meste, jeg tror det er en av grunnene til at vi så glad i den.

En villalta amarone kan sikkert ligge til neste sommer, tror du ikke?

*legger'n i kjeller'n*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1391002
Del på andre sider

Å ja...

Skal vi se....

Til manchego passer det egentlig godt med det meste, jeg tror det er en av grunnene til at vi så glad i den.

En villalta amarone kan sikkert ligge til neste sommer, tror du ikke?

*legger'n i kjeller'n*

Selvsagt. Den er MYYYYE bedre neste sommer! Teeeenk så god den er DA! Hjelper det med litt psykisk støtte?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1391007
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...