Mandolaika Skrevet 9. september 2005 Del Skrevet 9. september 2005 Nesten ni - blir i oktober. Jeg tror neppe vi hadde satt igang hvis hun ikke var så motivert. Det blir jo store omveltninger for henne også, det her. Ultra er en bra sjappe - jeg har kjøpt tallegio på Bryn. Og manchego hadde på Jacobs før ihvertfall. Manchego er forresten spansk, og laget av sauemelk. *bæ* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1390974 Del på andre sider Flere delingsvalg…
annegunn Skrevet 9. september 2005 Forfatter Del Skrevet 9. september 2005 *bæ* Hehe! Flyfly så litt vantro på meg da hun fikk smake hos meg for noen dager siden, men både hun og sønnen liker den. Hun fikk forresten tak i i Oslo, på Grunerløkka eller noe sånt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1390979 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 9. september 2005 Del Skrevet 9. september 2005 Men er det sånn man kan ha på kjeks/brød, eller er det sånn ost man skal rive? Hva med tallegio? Tusen takk hvis du gidder! Talleggio er bløtere ost, med konsistens som en ikke altfor moden Brie. Manchego er fast og skjæres i tynne skiver med kniv. Begge spises gjerne sammen med brød. (Hjemmebakt foccatia er et hett tips.) God rødvin til er et must. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1390983 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 9. september 2005 Del Skrevet 9. september 2005 Hehe! Flyfly så litt vantro på meg da hun fikk smake hos meg for noen dager siden, men både hun og sønnen liker den. Hun fikk forresten tak i i Oslo, på Grunerløkka eller noe sånt. Sultan i Markveien. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1390986 Del på andre sider Flere delingsvalg…
annegunn Skrevet 9. september 2005 Forfatter Del Skrevet 9. september 2005 Talleggio er bløtere ost, med konsistens som en ikke altfor moden Brie. Manchego er fast og skjæres i tynne skiver med kniv. Begge spises gjerne sammen med brød. (Hjemmebakt foccatia er et hett tips.) God rødvin til er et must. Det er det ikke, så. Blæh! Skal jeg hente saltet? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1390988 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mandolaika Skrevet 9. september 2005 Del Skrevet 9. september 2005 Talleggio er bløtere ost, med konsistens som en ikke altfor moden Brie. Manchego er fast og skjæres i tynne skiver med kniv. Begge spises gjerne sammen med brød. (Hjemmebakt foccatia er et hett tips.) God rødvin til er et must. Takk, håper jeg får tak i disse på Ultra. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1390992 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 9. september 2005 Del Skrevet 9. september 2005 Det er det ikke, så. Blæh! Skal jeg hente saltet? Men du kan sikkert likevel bruke all kunnskapen du sitter inne med og komme med en god anbefaling til Mandolaika? *trøster* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1390995 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 9. september 2005 Del Skrevet 9. september 2005 Takk, håper jeg får tak i disse på Ultra. Jeg handler alltid på Ultra. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1390998 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tussetrollet Skrevet 9. september 2005 Del Skrevet 9. september 2005 Gratulerer så mye!!!!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1391000 Del på andre sider Flere delingsvalg…
annegunn Skrevet 9. september 2005 Forfatter Del Skrevet 9. september 2005 Men du kan sikkert likevel bruke all kunnskapen du sitter inne med og komme med en god anbefaling til Mandolaika? *trøster* Å ja... Skal vi se.... Til manchego passer det egentlig godt med det meste, jeg tror det er en av grunnene til at vi så glad i den. En villalta amarone kan sikkert ligge til neste sommer, tror du ikke? *legger'n i kjeller'n* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1391002 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 9. september 2005 Del Skrevet 9. september 2005 Å ja... Skal vi se.... Til manchego passer det egentlig godt med det meste, jeg tror det er en av grunnene til at vi så glad i den. En villalta amarone kan sikkert ligge til neste sommer, tror du ikke? *legger'n i kjeller'n* Selvsagt. Den er MYYYYE bedre neste sommer! Teeeenk så god den er DA! Hjelper det med litt psykisk støtte? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1391007 Del på andre sider Flere delingsvalg…
annegunn Skrevet 9. september 2005 Forfatter Del Skrevet 9. september 2005 Jeg handler alltid på Ultra. Har du vært på Jacobs? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1391009 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mandolaika Skrevet 9. september 2005 Del Skrevet 9. september 2005 Jeg handler alltid på Ultra. Jeg også, men jeg tør ikke fortelle deg hvilken Ultra :-p 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1391011 Del på andre sider Flere delingsvalg…
annegunn Skrevet 9. september 2005 Forfatter Del Skrevet 9. september 2005 Selvsagt. Den er MYYYYE bedre neste sommer! Teeeenk så god den er DA! Hjelper det med litt psykisk støtte? Jadda Den som venter på noe godt osv... Men det blir ikke noen halvpart på deg før neste sommer,da, mid mindre du kjøper en selv også. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1391012 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 9. september 2005 Del Skrevet 9. september 2005 Har du vært på Jacobs? Seffer'n! Men det er faktisk en stund sida. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1391015 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 9. september 2005 Del Skrevet 9. september 2005 Jeg også, men jeg tør ikke fortelle deg hvilken Ultra :-p Hahaha! Skal kikke litt rundt meg i i ostedisken i dag, ja! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1391017 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 9. september 2005 Del Skrevet 9. september 2005 Jadda Den som venter på noe godt osv... Men det blir ikke noen halvpart på deg før neste sommer,da, mid mindre du kjøper en selv også. Jeg venter sammen med deg. :)Kanskje jeg skulle inngå en pakt om å avstå fra all Villaalta fram til Juni'06? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1391020 Del på andre sider Flere delingsvalg…
annegunn Skrevet 9. september 2005 Forfatter Del Skrevet 9. september 2005 Seffer'n! Men det er faktisk en stund sida. Og på Sultan. Ergo ikke bare Ultra? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1391022 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 9. september 2005 Del Skrevet 9. september 2005 Og på Sultan. Ergo ikke bare Ultra? Ok, også på den lokale kjipe, rottedårlige Rimi'n. Men bare i nødstilfeller. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1391024 Del på andre sider Flere delingsvalg…
annegunn Skrevet 9. september 2005 Forfatter Del Skrevet 9. september 2005 Jeg venter sammen med deg. :)Kanskje jeg skulle inngå en pakt om å avstå fra all Villaalta fram til Juni'06? *rekker fram hånda* (lett for meg å si...) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/197683-gubban/page/6/#findComment-1391025 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.