Dorthe Skrevet 15. september 2005 Del Skrevet 15. september 2005 Var noe sånnt jeg var ute etter! Får litt prestasjonsangst av å lage mye saus da... Hva tror du om grønnsaker? Hvilke krydder bruker du? Og den meljevningen, mener du å lage jevning av smør og mel og litt veska som igjen helles over i varm melk???? Jeg lager jevning av vann og mel og heller oppi den kokende melka samtidig som jeg rører. Og så bruker jeg faktisk oppskrift når jeg lager på denne måten og er nøye med målene. Jeg hadde servert sammen med en salat og hvitløksbagetter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/198506-gryte-for-%C3%B8rten-personer-oppskrift/page/2/#findComment-1399904 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.