pusia1365380645 Skrevet 15. september 2005 Del Skrevet 15. september 2005 Noen som har forslag til hva man kan ha til "middag" i dåpen.. blir jo kaker og kaffe og sånn etterpå, men skal jo ha en middag for de nærmeste tenkte vi da. Må jo også tenke på at jeg ammer og ikke kan ha sånn veeeldi sterk mat ihvertfall.. noen forslag? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 15. september 2005 Del Skrevet 15. september 2005 Jeg har ikke forslag til middag, men vi hadde rundstykker. Du kan også ha koldtbord. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1400782 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 16. september 2005 Del Skrevet 16. september 2005 Vi har hatt Trøndersodd i begge dåpene våre. Da har vi skrellet potetene kvelden før, og lagt dem i kaldt vann i kjøleskapet. Sodden tiner over natta. Når vi kommer fra kirken, setter vi på potetene og sodden mens vi snakker litt og tar bilder. Noen skjærer opp loffen og dekker ferdig bordet. Så kan vi alle sette og ned og spise under 1 time etter at vi kommer fra kirken. Maten er kjempegod, og ingen har slitt seg ut... Det er ikke sikkert dere for tak i god sodd der du bor. Da kan jo en ferdig gryterett være et alternativ. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1401184 Del på andre sider Flere delingsvalg…
serendipity Skrevet 16. september 2005 Del Skrevet 16. september 2005 Biff Stroganoff (uten løk), Viltgryte med fløtesaus, kokte grønnsaker og ris, stek med saus, poteter og grønnsaker, er dere få så er kalkun greit å lage. Koldtbuffèt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1401196 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torv Skrevet 16. september 2005 Del Skrevet 16. september 2005 Vi hadde spekemat, men det var på sommeren da. meget vellykket :0) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1401436 Del på andre sider Flere delingsvalg…
karisma Skrevet 16. september 2005 Del Skrevet 16. september 2005 Vi hadde koldtbord begge gangene, bestilt fra cateringselskap. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1401452 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mom33 Skrevet 16. september 2005 Del Skrevet 16. september 2005 Vi har hatt Trøndersodd i begge dåpene våre. Da har vi skrellet potetene kvelden før, og lagt dem i kaldt vann i kjøleskapet. Sodden tiner over natta. Når vi kommer fra kirken, setter vi på potetene og sodden mens vi snakker litt og tar bilder. Noen skjærer opp loffen og dekker ferdig bordet. Så kan vi alle sette og ned og spise under 1 time etter at vi kommer fra kirken. Maten er kjempegod, og ingen har slitt seg ut... Det er ikke sikkert dere for tak i god sodd der du bor. Da kan jo en ferdig gryterett være et alternativ. Loff til sodd? Bruker dere skjenning i tillegg, eller bare loff) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1401528 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 16. september 2005 Del Skrevet 16. september 2005 Loff til sodd? Bruker dere skjenning i tillegg, eller bare loff) Nei, bare loff, spiralloff med godt smør. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1401545 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mom33 Skrevet 16. september 2005 Del Skrevet 16. september 2005 Nei, bare loff, spiralloff med godt smør. Åja. Jeg hadde blitt jaget om jeg hadde lagt bort skjenningen til fordel for loff, det sier litt om hvor hardt denne matretten sitter i folk! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1401656 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mom33 Skrevet 16. september 2005 Del Skrevet 16. september 2005 Vi brukte spekemat på sommeren og sodd på høsten. Ellers er jo koldtbord snedig, da skulle de fleste finne noe de liker. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1401666 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 16. september 2005 Del Skrevet 16. september 2005 Åja. Jeg hadde blitt jaget om jeg hadde lagt bort skjenningen til fordel for loff, det sier litt om hvor hardt denne matretten sitter i folk! :-) Ja, tradisjoner kødder man ikke med... Jeg er ikke spesielt glad i skjenning selv, så jeg er glad min svigerfamilie bruker loff. (Har ikke vokst opp med sodd selv.) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1401680 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mom33 Skrevet 16. september 2005 Del Skrevet 16. september 2005 Ja, tradisjoner kødder man ikke med... Jeg er ikke spesielt glad i skjenning selv, så jeg er glad min svigerfamilie bruker loff. (Har ikke vokst opp med sodd selv.) Jeg er heller ikke vokst opp med sodd, men adopterte det øyeblikkelig som livrett! Min familie sørpå, derimot, ble mer som fornærmet da de fikk servert "kjøttsuppe" som festmat. "Flatbrødet" likte de godt - med smør og brunost på til kaffen! He-he... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1401690 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linnea78 Skrevet 16. september 2005 Del Skrevet 16. september 2005 Jeg skal ha koldtbord..... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1401714 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 16. september 2005 Del Skrevet 16. september 2005 Jeg er heller ikke vokst opp med sodd, men adopterte det øyeblikkelig som livrett! Min familie sørpå, derimot, ble mer som fornærmet da de fikk servert "kjøttsuppe" som festmat. "Flatbrødet" likte de godt - med smør og brunost på til kaffen! He-he... Må si jeg også stusset litt første gangen jeg fikk det servert. Festmat som er bare kjøttsuppe med gulrot - liksom. Men det er jo kjempegodt, og så så lettvint!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1401858 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.