Gå til innhold

Mat til dåp?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vi har hatt Trøndersodd i begge dåpene våre. Da har vi skrellet potetene kvelden før, og lagt dem i kaldt vann i kjøleskapet. Sodden tiner over natta.

Når vi kommer fra kirken, setter vi på potetene og sodden mens vi snakker litt og tar bilder. Noen skjærer opp loffen og dekker ferdig bordet.

Så kan vi alle sette og ned og spise under 1 time etter at vi kommer fra kirken. Maten er kjempegod, og ingen har slitt seg ut...

Det er ikke sikkert dere for tak i god sodd der du bor. Da kan jo en ferdig gryterett være et alternativ.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1401184
Del på andre sider

Annonse

Vi har hatt Trøndersodd i begge dåpene våre. Da har vi skrellet potetene kvelden før, og lagt dem i kaldt vann i kjøleskapet. Sodden tiner over natta.

Når vi kommer fra kirken, setter vi på potetene og sodden mens vi snakker litt og tar bilder. Noen skjærer opp loffen og dekker ferdig bordet.

Så kan vi alle sette og ned og spise under 1 time etter at vi kommer fra kirken. Maten er kjempegod, og ingen har slitt seg ut...

Det er ikke sikkert dere for tak i god sodd der du bor. Da kan jo en ferdig gryterett være et alternativ.

Loff til sodd?

Bruker dere skjenning i tillegg, eller bare loff)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1401528
Del på andre sider

Åja.

Jeg hadde blitt jaget om jeg hadde lagt bort skjenningen til fordel for loff, det sier litt om hvor hardt denne matretten sitter i folk! :-)

Ja, tradisjoner kødder man ikke med...

Jeg er ikke spesielt glad i skjenning selv, så jeg er glad min svigerfamilie bruker loff. (Har ikke vokst opp med sodd selv.)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1401680
Del på andre sider

Ja, tradisjoner kødder man ikke med...

Jeg er ikke spesielt glad i skjenning selv, så jeg er glad min svigerfamilie bruker loff. (Har ikke vokst opp med sodd selv.)

Jeg er heller ikke vokst opp med sodd, men adopterte det øyeblikkelig som livrett!

Min familie sørpå, derimot, ble mer som fornærmet da de fikk servert "kjøttsuppe" som festmat. "Flatbrødet" likte de godt - med smør og brunost på til kaffen! He-he...

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1401690
Del på andre sider

Annonse

Jeg er heller ikke vokst opp med sodd, men adopterte det øyeblikkelig som livrett!

Min familie sørpå, derimot, ble mer som fornærmet da de fikk servert "kjøttsuppe" som festmat. "Flatbrødet" likte de godt - med smør og brunost på til kaffen! He-he...

Må si jeg også stusset litt første gangen jeg fikk det servert. Festmat som er bare kjøttsuppe med gulrot - liksom.

Men det er jo kjempegodt, og så så lettvint!!!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/198588-mat-til-d%C3%A5p/#findComment-1401858
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...