pusia1365380645 Skrevet 15. september 2005 Skrevet 15. september 2005 Noen som har forslag til hva man kan ha til "middag" i dåpen.. blir jo kaker og kaffe og sånn etterpå, men skal jo ha en middag for de nærmeste tenkte vi da. Må jo også tenke på at jeg ammer og ikke kan ha sånn veeeldi sterk mat ihvertfall.. noen forslag? 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 15. september 2005 Skrevet 15. september 2005 Jeg har ikke forslag til middag, men vi hadde rundstykker. Du kan også ha koldtbord. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Vi har hatt Trøndersodd i begge dåpene våre. Da har vi skrellet potetene kvelden før, og lagt dem i kaldt vann i kjøleskapet. Sodden tiner over natta. Når vi kommer fra kirken, setter vi på potetene og sodden mens vi snakker litt og tar bilder. Noen skjærer opp loffen og dekker ferdig bordet. Så kan vi alle sette og ned og spise under 1 time etter at vi kommer fra kirken. Maten er kjempegod, og ingen har slitt seg ut... Det er ikke sikkert dere for tak i god sodd der du bor. Da kan jo en ferdig gryterett være et alternativ. 0 Siter
serendipity Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Biff Stroganoff (uten løk), Viltgryte med fløtesaus, kokte grønnsaker og ris, stek med saus, poteter og grønnsaker, er dere få så er kalkun greit å lage. Koldtbuffèt. 0 Siter
Torv Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Vi hadde spekemat, men det var på sommeren da. meget vellykket :0) 0 Siter
karisma Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Vi hadde koldtbord begge gangene, bestilt fra cateringselskap. 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Vi har hatt Trøndersodd i begge dåpene våre. Da har vi skrellet potetene kvelden før, og lagt dem i kaldt vann i kjøleskapet. Sodden tiner over natta. Når vi kommer fra kirken, setter vi på potetene og sodden mens vi snakker litt og tar bilder. Noen skjærer opp loffen og dekker ferdig bordet. Så kan vi alle sette og ned og spise under 1 time etter at vi kommer fra kirken. Maten er kjempegod, og ingen har slitt seg ut... Det er ikke sikkert dere for tak i god sodd der du bor. Da kan jo en ferdig gryterett være et alternativ. Loff til sodd? Bruker dere skjenning i tillegg, eller bare loff) 0 Siter
jubalong70 Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Loff til sodd? Bruker dere skjenning i tillegg, eller bare loff) Nei, bare loff, spiralloff med godt smør. 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Nei, bare loff, spiralloff med godt smør. Åja. Jeg hadde blitt jaget om jeg hadde lagt bort skjenningen til fordel for loff, det sier litt om hvor hardt denne matretten sitter i folk! :-) 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Vi brukte spekemat på sommeren og sodd på høsten. Ellers er jo koldtbord snedig, da skulle de fleste finne noe de liker. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Åja. Jeg hadde blitt jaget om jeg hadde lagt bort skjenningen til fordel for loff, det sier litt om hvor hardt denne matretten sitter i folk! :-) Ja, tradisjoner kødder man ikke med... Jeg er ikke spesielt glad i skjenning selv, så jeg er glad min svigerfamilie bruker loff. (Har ikke vokst opp med sodd selv.) 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Ja, tradisjoner kødder man ikke med... Jeg er ikke spesielt glad i skjenning selv, så jeg er glad min svigerfamilie bruker loff. (Har ikke vokst opp med sodd selv.) Jeg er heller ikke vokst opp med sodd, men adopterte det øyeblikkelig som livrett! Min familie sørpå, derimot, ble mer som fornærmet da de fikk servert "kjøttsuppe" som festmat. "Flatbrødet" likte de godt - med smør og brunost på til kaffen! He-he... 0 Siter
jubalong70 Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Jeg er heller ikke vokst opp med sodd, men adopterte det øyeblikkelig som livrett! Min familie sørpå, derimot, ble mer som fornærmet da de fikk servert "kjøttsuppe" som festmat. "Flatbrødet" likte de godt - med smør og brunost på til kaffen! He-he... Må si jeg også stusset litt første gangen jeg fikk det servert. Festmat som er bare kjøttsuppe med gulrot - liksom. Men det er jo kjempegodt, og så så lettvint!!! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.