Gjest Hege305 Skrevet 28. september 2005 Del Skrevet 28. september 2005 Hei Har gått på en diett der jeg ikke har spist gjær, melkeprodukter og hvete på 2 måneder. Er ikke blitt noe særlig bedre, men vil tilbake til et normalt kosthold så fort som mulig, der jeg heller begrenser inntaket av disse. Hvor fort kan jeg gå frem med å spise normalt igjen uten å bli kjempedårlig i magen? Begynne med bittelitt av alt og øke på? (og hvor fort kan jeg øke?) Eller starte med en type av gangen? for eksempel hvete.. Er det noen som har erfaring med dette? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 29. september 2005 Del Skrevet 29. september 2005 Siden du ikke har blitt særlig mye bedre (hvis du har holdt deg strengt til kuren), så kan du uten problemer begynne å reintrodusere matvarene nå. Det er det samme hva du starter med, men ikke pøs på med hveteboller første dagen! Begynn med litt, og se hvordan det går den dagen. Så kan du gradvis øke på. Får du større problemer igjen, så kutter du ned. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.