Gjest trenger tips Skrevet 17. oktober 2005 Skrevet 17. oktober 2005 Gjerne litt utradisjonelt.. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 17. oktober 2005 Skrevet 17. oktober 2005 Marinerte sjampinjonger, chorizo, gode oster, tunfisksalat, fylte egg, parmesanchips, serranoskinke, krydrede kjøttboller, reker/scampi i hvitløk, lime & chili. 0 Siter
naktros Skrevet 17. oktober 2005 Skrevet 17. oktober 2005 Marinerte sjampinjonger, chorizo, gode oster, tunfisksalat, fylte egg, parmesanchips, serranoskinke, krydrede kjøttboller, reker/scampi i hvitløk, lime & chili. Ja, tapas retter er jo litt anderledes. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 17. oktober 2005 Skrevet 17. oktober 2005 Ja, tapas retter er jo litt anderledes. Ja, det var vel det som ble etterspurt? 0 Siter
Gjest theoline Skrevet 17. oktober 2005 Skrevet 17. oktober 2005 Hmmmm, synes det er visse ting som bør være med på et koldtbord, tradisjonelt eller ikke.... Og det er: Roastbiff, Røykalaks, Kalkun, Spekeskinke, Waldorfsalat, Eggerøre, Potetsalat, Salat, God dressing. Dessert: Karamellpudding, Fruktsalat. Nå ble jeg så vanvittig sulten, drømmer meg bort..... 0 Siter
Gjest Teline Skrevet 17. oktober 2005 Skrevet 17. oktober 2005 Foreslår også tapas... finner nok mange gode tips og oppskrifter på ulike matsider:) 0 Siter
Gjest kalendria Skrevet 17. oktober 2005 Skrevet 17. oktober 2005 Greske kjøttboller, tzatziki, lammestek, blåskjell, et par paier, foccacia + annet godt brød, oliven og fetaost i skåler, et fat gode oster med masse druer til,tomatsalat med mozarella og basilikum.... Ellers synes jeg kylling, røkelaks, roastbeaf og evt. kald, kokt laks (hel fisk) er veldig godt, jeg da. Også selvfølgelig potetsalater, grønne salater og gode dressinger. 0 Siter
Gjest trultemor25 Skrevet 18. oktober 2005 Skrevet 18. oktober 2005 Greske kjøttboller, tzatziki, lammestek, blåskjell, et par paier, foccacia + annet godt brød, oliven og fetaost i skåler, et fat gode oster med masse druer til,tomatsalat med mozarella og basilikum.... Ellers synes jeg kylling, røkelaks, roastbeaf og evt. kald, kokt laks (hel fisk) er veldig godt, jeg da. Også selvfølgelig potetsalater, grønne salater og gode dressinger. Den kyllingen du prater om. Hvordan tilberede den? 0 Siter
Gjest kalendria Skrevet 18. oktober 2005 Skrevet 18. oktober 2005 Greske kjøttboller, tzatziki, lammestek, blåskjell, et par paier, foccacia + annet godt brød, oliven og fetaost i skåler, et fat gode oster med masse druer til,tomatsalat med mozarella og basilikum.... Ellers synes jeg kylling, røkelaks, roastbeaf og evt. kald, kokt laks (hel fisk) er veldig godt, jeg da. Også selvfølgelig potetsalater, grønne salater og gode dressinger. Jeg kjøper kyllinglår som jeg deler i to, krydrer med en "velling" av salt, pepper, basilikum, timian, hvitløk, presset sitron og olivenolje, steker i ovn i ca 30 minutter (200 grader), evt. bruner i panne og etterstker i ovn ca 15 minutter. Er veldig godt kaldt eller "lunkent" også, trenger ikke komme rett fra ovnen. En enklere variant, er naturligvis å kjøpe ferdig-grillet kylling, dele i biter og varme i ovnen. Godt det også. 0 Siter
Gjest kalendria Skrevet 18. oktober 2005 Skrevet 18. oktober 2005 Den kyllingen du prater om. Hvordan tilberede den? ups - svarte deg under meg selv, ikke uder ditt innlegg. 0 Siter
org Skrevet 18. oktober 2005 Skrevet 18. oktober 2005 Å, elsker koldtbord! Reker, kylling, laks og eggesalat og masssssse spekeskinke med noe sånn rømmedressing på... Ikke utradisjonelt, men du og min, så godt! 0 Siter
Gjest trultemor25 Skrevet 18. oktober 2005 Skrevet 18. oktober 2005 Jeg kjøper kyllinglår som jeg deler i to, krydrer med en "velling" av salt, pepper, basilikum, timian, hvitløk, presset sitron og olivenolje, steker i ovn i ca 30 minutter (200 grader), evt. bruner i panne og etterstker i ovn ca 15 minutter. Er veldig godt kaldt eller "lunkent" også, trenger ikke komme rett fra ovnen. En enklere variant, er naturligvis å kjøpe ferdig-grillet kylling, dele i biter og varme i ovnen. Godt det også. Hva gjør du med benet? 0 Siter
Gjest trultemor25 Skrevet 19. oktober 2005 Skrevet 19. oktober 2005 Jeg kjøper kyllinglår som jeg deler i to, krydrer med en "velling" av salt, pepper, basilikum, timian, hvitløk, presset sitron og olivenolje, steker i ovn i ca 30 minutter (200 grader), evt. bruner i panne og etterstker i ovn ca 15 minutter. Er veldig godt kaldt eller "lunkent" også, trenger ikke komme rett fra ovnen. En enklere variant, er naturligvis å kjøpe ferdig-grillet kylling, dele i biter og varme i ovnen. Godt det også. Åssen deler du lårene i 2?? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.