Gjest trenger tips Skrevet 17. oktober 2005 Del Skrevet 17. oktober 2005 Gjerne litt utradisjonelt.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/202647-hva-ha-p%C3%A5-et-koldtbord/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 17. oktober 2005 Del Skrevet 17. oktober 2005 Marinerte sjampinjonger, chorizo, gode oster, tunfisksalat, fylte egg, parmesanchips, serranoskinke, krydrede kjøttboller, reker/scampi i hvitløk, lime & chili. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/202647-hva-ha-p%C3%A5-et-koldtbord/#findComment-1444368 Del på andre sider Flere delingsvalg…
naktros Skrevet 17. oktober 2005 Del Skrevet 17. oktober 2005 Marinerte sjampinjonger, chorizo, gode oster, tunfisksalat, fylte egg, parmesanchips, serranoskinke, krydrede kjøttboller, reker/scampi i hvitløk, lime & chili. Ja, tapas retter er jo litt anderledes. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/202647-hva-ha-p%C3%A5-et-koldtbord/#findComment-1444377 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 17. oktober 2005 Del Skrevet 17. oktober 2005 Ja, tapas retter er jo litt anderledes. Ja, det var vel det som ble etterspurt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/202647-hva-ha-p%C3%A5-et-koldtbord/#findComment-1444504 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest theoline Skrevet 17. oktober 2005 Del Skrevet 17. oktober 2005 Hmmmm, synes det er visse ting som bør være med på et koldtbord, tradisjonelt eller ikke.... Og det er: Roastbiff, Røykalaks, Kalkun, Spekeskinke, Waldorfsalat, Eggerøre, Potetsalat, Salat, God dressing. Dessert: Karamellpudding, Fruktsalat. Nå ble jeg så vanvittig sulten, drømmer meg bort..... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/202647-hva-ha-p%C3%A5-et-koldtbord/#findComment-1444530 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Teline Skrevet 17. oktober 2005 Del Skrevet 17. oktober 2005 Foreslår også tapas... finner nok mange gode tips og oppskrifter på ulike matsider:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/202647-hva-ha-p%C3%A5-et-koldtbord/#findComment-1444545 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kalendria Skrevet 17. oktober 2005 Del Skrevet 17. oktober 2005 Greske kjøttboller, tzatziki, lammestek, blåskjell, et par paier, foccacia + annet godt brød, oliven og fetaost i skåler, et fat gode oster med masse druer til,tomatsalat med mozarella og basilikum.... Ellers synes jeg kylling, røkelaks, roastbeaf og evt. kald, kokt laks (hel fisk) er veldig godt, jeg da. Også selvfølgelig potetsalater, grønne salater og gode dressinger. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/202647-hva-ha-p%C3%A5-et-koldtbord/#findComment-1444668 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest trultemor25 Skrevet 18. oktober 2005 Del Skrevet 18. oktober 2005 Greske kjøttboller, tzatziki, lammestek, blåskjell, et par paier, foccacia + annet godt brød, oliven og fetaost i skåler, et fat gode oster med masse druer til,tomatsalat med mozarella og basilikum.... Ellers synes jeg kylling, røkelaks, roastbeaf og evt. kald, kokt laks (hel fisk) er veldig godt, jeg da. Også selvfølgelig potetsalater, grønne salater og gode dressinger. Den kyllingen du prater om. Hvordan tilberede den? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/202647-hva-ha-p%C3%A5-et-koldtbord/#findComment-1444944 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kalendria Skrevet 18. oktober 2005 Del Skrevet 18. oktober 2005 Greske kjøttboller, tzatziki, lammestek, blåskjell, et par paier, foccacia + annet godt brød, oliven og fetaost i skåler, et fat gode oster med masse druer til,tomatsalat med mozarella og basilikum.... Ellers synes jeg kylling, røkelaks, roastbeaf og evt. kald, kokt laks (hel fisk) er veldig godt, jeg da. Også selvfølgelig potetsalater, grønne salater og gode dressinger. Jeg kjøper kyllinglår som jeg deler i to, krydrer med en "velling" av salt, pepper, basilikum, timian, hvitløk, presset sitron og olivenolje, steker i ovn i ca 30 minutter (200 grader), evt. bruner i panne og etterstker i ovn ca 15 minutter. Er veldig godt kaldt eller "lunkent" også, trenger ikke komme rett fra ovnen. En enklere variant, er naturligvis å kjøpe ferdig-grillet kylling, dele i biter og varme i ovnen. Godt det også. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/202647-hva-ha-p%C3%A5-et-koldtbord/#findComment-1444951 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kalendria Skrevet 18. oktober 2005 Del Skrevet 18. oktober 2005 Den kyllingen du prater om. Hvordan tilberede den? ups - svarte deg under meg selv, ikke uder ditt innlegg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/202647-hva-ha-p%C3%A5-et-koldtbord/#findComment-1444952 Del på andre sider Flere delingsvalg…
org Skrevet 18. oktober 2005 Del Skrevet 18. oktober 2005 Å, elsker koldtbord! Reker, kylling, laks og eggesalat og masssssse spekeskinke med noe sånn rømmedressing på... Ikke utradisjonelt, men du og min, så godt! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/202647-hva-ha-p%C3%A5-et-koldtbord/#findComment-1444972 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest trultemor25 Skrevet 18. oktober 2005 Del Skrevet 18. oktober 2005 Jeg kjøper kyllinglår som jeg deler i to, krydrer med en "velling" av salt, pepper, basilikum, timian, hvitløk, presset sitron og olivenolje, steker i ovn i ca 30 minutter (200 grader), evt. bruner i panne og etterstker i ovn ca 15 minutter. Er veldig godt kaldt eller "lunkent" også, trenger ikke komme rett fra ovnen. En enklere variant, er naturligvis å kjøpe ferdig-grillet kylling, dele i biter og varme i ovnen. Godt det også. Hva gjør du med benet? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/202647-hva-ha-p%C3%A5-et-koldtbord/#findComment-1445559 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest trultemor25 Skrevet 19. oktober 2005 Del Skrevet 19. oktober 2005 Jeg kjøper kyllinglår som jeg deler i to, krydrer med en "velling" av salt, pepper, basilikum, timian, hvitløk, presset sitron og olivenolje, steker i ovn i ca 30 minutter (200 grader), evt. bruner i panne og etterstker i ovn ca 15 minutter. Er veldig godt kaldt eller "lunkent" også, trenger ikke komme rett fra ovnen. En enklere variant, er naturligvis å kjøpe ferdig-grillet kylling, dele i biter og varme i ovnen. Godt det også. Åssen deler du lårene i 2?? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/202647-hva-ha-p%C3%A5-et-koldtbord/#findComment-1447374 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.