Gjest muffinsmamma Skrevet 22. oktober 2005 Skrevet 22. oktober 2005 Hei dere. Skal ha selskap til uken og da lurer jeg på om jeg kan lage muffins dagen før men ta glassur og pynt på rett før servering? Tror dere de vil holde seg som ferske? I så fall lurer jeg på hvordan jeg skal oppbevare dem; i pose? Kaldt? Det hadde spart meg for litt arbeid å lage dem dagen før. Jeg har ikke laget muffins så mange ganger, og vanligvis spises de opp når de er nylaget. 0 Siter
DarkPink Skrevet 22. oktober 2005 Skrevet 22. oktober 2005 Kaldt i kaketiner elelr lufttette bokser vil jeg tro.. men ville venta med glasuren ja =) 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 22. oktober 2005 Skrevet 22. oktober 2005 Det går helt fint å lage muffins dagen før, så lenge du venter med pyntinga til dagen de skal serveres. Oppbevar de i kaketine/pose kjølig til dagen etter. 0 Siter
Gjest perona Skrevet 23. oktober 2005 Skrevet 23. oktober 2005 Ja de kan fint oppbevares fra dagen før i boks eller pose. Selv bruker jeg lage de lenge i forveien(flere dager opp til to uker) og fryse de ned MED glasur og pynt. Det går veldig fint! Legger de bare lagvis med matpapir i mellom i tett boks også tar jeg de opp ca en time før å legger de utover til tining på en rist. Dette sparer meg for mye tid i forberedelsene:) 0 Siter
Gjest muffinsmamma Skrevet 23. oktober 2005 Skrevet 23. oktober 2005 Tusen takk for god hjelp dere 3. Med vennlig hilsen 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.