Gå til innhold

Risgrøten til baby


Anbefalte innlegg

Gjest usikker 22!
Skrevet

Har begynnt å gi småen litt sånn risgrøt ( fra 4mnd ) som blandes med morsmelk ( eller erstatning ).. Men synes liksom den blir litt klumpete uansett hvor mye jeg rører.. Noen som vet om den skal være sånn? Gjør det noe?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis du blander med morsmelk, vil den bli bløt og klissen uansett, fordi det er noen stoffer i morsmelka som gjør det.

Det er veldig viktig at du ikke tar i mer grøtpulver enn det som står på pakka allikevel.

Hvis du bruker MME skal den bli helt fin, etter min erfaring.

Men jeg ville brukt morsmelk allikevel _hvis du har det_, selv om den blir løs og klæddete.

Gjest usikker 22!
Skrevet

For varmt vann gir klumper....?

har brukt den som blandes med morsmelk eller erstatning..

Skrevet

har brukt den som blandes med morsmelk eller erstatning..

Hehe...jeg mente for varm væske!

Skrevet

Jeg har brukt en babygaffel når jeg har blandet den jeg... for jeg har også erfart at den har blitt litt klumpete. Guffen er den uansett. Minner om tapetlim, som igjen minner om...

Gjest usikker 22!
Skrevet

Jeg har brukt en babygaffel når jeg har blandet den jeg... for jeg har også erfart at den har blitt litt klumpete. Guffen er den uansett. Minner om tapetlim, som igjen minner om...

Hehe... =)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...