naktros Skrevet 9. november 2005 Del Skrevet 9. november 2005 Hvordan få en ferdig stekt ribbe til å bli best mulig? Det er stykker altså. Og hvordan lage god saus? Jeg er elendig på matlaging, men glad i god mat :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/205566-varme-opp-ribbe/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gromit1365380741 Skrevet 9. november 2005 Del Skrevet 9. november 2005 Skjær av evt svor og varm ribben i microen med plastikk over. Da blir den ikke så tørr. Svoren varmes på høy temperatur i ovnen (ikke micro, da blir den seig.) Saus lages enkelt av en pose brun saus uten løk, kjøttkakesaus e.l. Hell sjyen fra kjøttet i sausen og krydre med salt og pepper. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/205566-varme-opp-ribbe/#findComment-1475659 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Teline Skrevet 10. november 2005 Del Skrevet 10. november 2005 Legg den i stekepanne (i litt smør som er brunet). Stek den litt, ta på ev. lokk en liten stund for å få den gjennomvarm, ikke så lenge at den blir myk. Eller bare snu den noen ganger i panna. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/205566-varme-opp-ribbe/#findComment-1476627 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.