Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan få en ferdig stekt ribbe til å bli best mulig? Det er stykker altså.

Og hvordan lage god saus?

Jeg er elendig på matlaging, men glad i god mat :-)

Fortsetter under...

Gromit1365380741
Skrevet

Skjær av evt svor og varm ribben i microen med plastikk over. Da blir den ikke så tørr. Svoren varmes på høy temperatur i ovnen (ikke micro, da blir den seig.)

Saus lages enkelt av en pose brun saus uten løk, kjøttkakesaus e.l. Hell sjyen fra kjøttet i sausen og krydre med salt og pepper.

Skrevet

Legg den i stekepanne (i litt smør som er brunet). Stek den litt, ta på ev. lokk en liten stund for å få den gjennomvarm, ikke så lenge at den blir myk. Eller bare snu den noen ganger i panna.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...