Åsemor Skrevet 12. november 2005 Del Skrevet 12. november 2005 Hvor lang holdbarhet er det på mat jeg lager selv her til babyen? F.eks -moste poteter/gulrøtter/kjøtt -sviskepure -aprikospure Hvis jeg fryser, hvor lenge kan det være fryst? Og hvis jeg har i kjøleskapet... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/206018-holdbarhet-hjemmelaget-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest barnemat Skrevet 12. november 2005 Del Skrevet 12. november 2005 2-3 dager i kjøleskap og noen mnd. i fryser. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/206018-holdbarhet-hjemmelaget-mat/#findComment-1480224 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest marp Skrevet 13. november 2005 Del Skrevet 13. november 2005 -moste poteter/gulrøtter/kjøtt: = lettbedervelig, dvs ca 2-3 dager i kjøleskap (husk rask nedkjøling). Fryser: tja 6-12 mnd kanskje. Maten blir jo ikke bedervet i frossen tilstand, men smaken/kvaliteten forringes. -sviskepure: Holdbarheten er avhengig av flere faktorer; eksempelvis sukkerinnhold, vanninnhold og om det er varmebehandlet eller ikke. Men antar at det er et "ikke-lettbedervelig" produkt (men det kan mugne og/eller gjære). Holdbarhet ca en uke, kanskje. I fryser ca 1 år? -aprikospure: Som sviskepure, men muligens noe lengre holdbarhet pga høyere sukkerinnhold. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/206018-holdbarhet-hjemmelaget-mat/#findComment-1480264 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Åsemor Skrevet 13. november 2005 Forfatter Del Skrevet 13. november 2005 -moste poteter/gulrøtter/kjøtt: = lettbedervelig, dvs ca 2-3 dager i kjøleskap (husk rask nedkjøling). Fryser: tja 6-12 mnd kanskje. Maten blir jo ikke bedervet i frossen tilstand, men smaken/kvaliteten forringes. -sviskepure: Holdbarheten er avhengig av flere faktorer; eksempelvis sukkerinnhold, vanninnhold og om det er varmebehandlet eller ikke. Men antar at det er et "ikke-lettbedervelig" produkt (men det kan mugne og/eller gjære). Holdbarhet ca en uke, kanskje. I fryser ca 1 år? -aprikospure: Som sviskepure, men muligens noe lengre holdbarhet pga høyere sukkerinnhold. Takk for svar! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/206018-holdbarhet-hjemmelaget-mat/#findComment-1480311 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.