Gå til innhold

Holdbarhet hjemmelaget mat


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

-moste poteter/gulrøtter/kjøtt: = lettbedervelig, dvs ca 2-3 dager i kjøleskap (husk rask nedkjøling). Fryser: tja 6-12 mnd kanskje. Maten blir jo ikke bedervet i frossen tilstand, men smaken/kvaliteten forringes.

-sviskepure: Holdbarheten er avhengig av flere faktorer; eksempelvis sukkerinnhold, vanninnhold og om det er varmebehandlet eller ikke. Men antar at det er et "ikke-lettbedervelig" produkt (men det kan mugne og/eller gjære). Holdbarhet ca en uke, kanskje. I fryser ca 1 år?

-aprikospure: Som sviskepure, men muligens noe lengre holdbarhet pga høyere sukkerinnhold.

-moste poteter/gulrøtter/kjøtt: = lettbedervelig, dvs ca 2-3 dager i kjøleskap (husk rask nedkjøling). Fryser: tja 6-12 mnd kanskje. Maten blir jo ikke bedervet i frossen tilstand, men smaken/kvaliteten forringes.

-sviskepure: Holdbarheten er avhengig av flere faktorer; eksempelvis sukkerinnhold, vanninnhold og om det er varmebehandlet eller ikke. Men antar at det er et "ikke-lettbedervelig" produkt (men det kan mugne og/eller gjære). Holdbarhet ca en uke, kanskje. I fryser ca 1 år?

-aprikospure: Som sviskepure, men muligens noe lengre holdbarhet pga høyere sukkerinnhold.

Takk for svar! :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...