Gjest Trenger litt tips her jeg =) Skrevet 14. november 2005 Skrevet 14. november 2005 Har tenkt å prøve å planlegge ukens middags måltid uke for uke... Så trenger da litt middagstips til litt variert middagsmat? =) 0 Siter
jubalong70 Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Fiskepinner med poteter og grønnsaker. Spaghetti med kjøttsaus eller carbonarasaus. Kyllingwok med ris. Kokt torsk med stekt bacon og kokte poteter, rårevne gulerøtter. Kyllinggryte (evt. med en Uncle Ben's saus) og ris. Risengrynsgrøt / Rømmegrøt / Havregrøt. Stekt kjøtt med brun saus, kokte poteter og grønnsaker. 0 Siter
Sofies mamma Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Karbonader, poteter, grønnsaker, saus. Fiskepinner, ris, salat, dressing. Rømmegrøt. Fiskepudding, grønnsaker, reker i hvist saus med terteskjell. Pasta og kjøttsaus/grønnsakssaus. Pølser, pizza, lasagne, taco, tortillas. 0 Siter
puttelull Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Her er vår ukes-meny: Mandag: rester etter helga, dvs. elg-hakk m.poteter, og karbonader m.grønnsaker, poteter og saus. Tirsdag: laksekoteletter bakt i ovnen (pakket inn i aluminiumsfolie), m.agurksalat og rømmesaus, poteter. Onsdag: makaronigrateng m. hvitløksbaguetter Torsdag:litt rester etter tir- og onsdag Fredag: Ungenes suverene favoritt; "Chicken tandoooooooooooriiiiii" (som ungene sier...) Lørdag: Blandingsgraut(grisengrynsgraut blanda med graut kokt av en boks fløte og noen skjeier hvetemjøl) og spekepølse/-mat til. Hjemmelaget pizza (eller pixa, som snuppa sier...) til kveldskos. Søndag: reinsskav m.tilbehør rosenkål, poteter og tyttebærsyltetøy og flatbrød. Veldig greit med sånne menyer, altså! Sparer mange penger, da man handler alt på en gang, og ikke stikker innom butikken, sulten og sliten etter jobben, og handler masse man ikke trenger, og som ikke nødvendigvis er sunt... 0 Siter
waxo Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Dette har vi denne uka. Mandag: Leverkaker m/ brokkoli, gulrøtter, blomkål og poteter. Tirsdag: Hjemmelaget brokkolisuppe. Onsdag:Fransk fiskegrateng m/ grønnsaker. Torsdag: Fiskeboller m/ grønnsaker. Fredag: Indrefilet m/ ships og peppersaus. Lørdag: Den obligatoriske risengrynsgrøten. Søndag har vi aldri middag. 0 Siter
Gjest Planlegging Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Bare et lite tips sånn for å komme i gang: Hvis du - særlig i begynnelsen - definerer hva slags mat det skal være på de forskjellige ukedagene, så går ting litt lettere. Eksempelvis: Fisk mandag og onsdag, kylling på tirsdager, gryterett på fredager osv. Det betyr ikke at det for evig blir slik, men det er litt enklere dersom man vil ha litt variasjon og ikke ende opp med P-mat 5 av 7 dager... Hjalp i alle fall oss, og vi er såpass fornøyd med systemet at vi fortsatt har faste dager for det ene og det andre. Også er det jo litt gøy, da, å lete etter nye måter å tilberede ting på! 0 Siter
Gjest undrungs Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Bare et lite tips sånn for å komme i gang: Hvis du - særlig i begynnelsen - definerer hva slags mat det skal være på de forskjellige ukedagene, så går ting litt lettere. Eksempelvis: Fisk mandag og onsdag, kylling på tirsdager, gryterett på fredager osv. Det betyr ikke at det for evig blir slik, men det er litt enklere dersom man vil ha litt variasjon og ikke ende opp med P-mat 5 av 7 dager... Hjalp i alle fall oss, og vi er såpass fornøyd med systemet at vi fortsatt har faste dager for det ene og det andre. Også er det jo litt gøy, da, å lete etter nye måter å tilberede ting på! Hva er p-mat?? 0 Siter
serendipity Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Hva er p-mat?? Kan det være pasta, pølser, pommes frites,pizza og pannekaker ?? :-) aner ikke bare gjetter 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Hva er p-mat?? pølse, pizza, pasta..... 0 Siter
Gjest undrungs Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Kan det være pasta, pølser, pommes frites,pizza og pannekaker ?? :-) aner ikke bare gjetter åff kårs...) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.