Sybe Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Vet at det er langt utenfor temaet her, men det er her jeg får flest og best svar :-) Er det noen som har noen tips til hvordan jeg skal lage risengrynsgrøt uten å svi den? Den blir brent hver gang uansett om jeg bruker svak varm, teflonkjele eller vanlig, jeg har til og med hatt oppi litt olje! Er det noen andre muligheter enn å bruke supersvak varme? Da tar det jo en evighet 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Røre, røre, røre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502113 Del på andre sider Flere delingsvalg…
favn Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Aluminiumskasserolle og røre og røre og røre... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502115 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Atene Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Kok den opp om morgenen og sett den i kald ovn. Gi den et oppkok midt på dagen, og ved middagstid er det bare å koke den opp igjen, og den er ferdig. Pluss aluminiumskjele, og røre mens kjelen står på platen, men på denne måten er jo ikke det lenge. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502127 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mumitrollet Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Hurtiggrøt, svak varme og: røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502128 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mumitrollet Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Hurtiggrøt, svak varme og: røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502130 Del på andre sider Flere delingsvalg…
libra Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Hvis du lager "dynegrøt" så svir den seg ikke. Du bare koker opp risen sammen med vann og melk noen timer før den skal spises, deretter pakker du kjelen inn i ei dyne (eller gjør som meg, setter den inn i microen med en stor håndduk rundt). Like før grøten skal spises gir du den et nytt oppkok og salter den - og den er klar til servering uten å være svidd i bunnen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502137 Del på andre sider Flere delingsvalg…
skorpionfisken Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Julegrøten skal ta en evighet. Jeg rører konstant i grøten. Skal mye til for at den svir seg da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502141 Del på andre sider Flere delingsvalg…
skorpionfisken Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Hurtiggrøt, svak varme og: røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre - røre.... Nei, nei, nei. Ikke hurtiggrøt til jul vel. Den må koke minst en time. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502144 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mumitrollet Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Nei, nei, nei. Ikke hurtiggrøt til jul vel. Den må koke minst en time. Synes hurtiggrøten smaker nydelig jeg, mye bedre enn den andre. Og hvem i all verden er det som merker forskjellen? Har mer enn nok å styre med når det gjelder den fordømte ribba. Julegrøten serveres dessuten lille julaften, et ganske uhøytidelig måltid med venner og deres barn på besøk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502152 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mumitrollet Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Nei, nei, nei. Ikke hurtiggrøt til jul vel. Den må koke minst en time. Synes hurtiggrøten smaker nydelig jeg, mye bedre enn den andre. Og hvem i all verden er det som merker forskjellen? Har mer enn nok å styre med når det gjelder den fordømte ribba. Julegrøten serveres dessuten lille julaften, et ganske uhøytidelig måltid med venner og deres barn på besøk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502153 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mumitrollet Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Synes hurtiggrøten smaker nydelig jeg, mye bedre enn den andre. Og hvem i all verden er det som merker forskjellen? Har mer enn nok å styre med når det gjelder den fordømte ribba. Julegrøten serveres dessuten lille julaften, et ganske uhøytidelig måltid med venner og deres barn på besøk. Hvorfor kommer innleggene mine to ganger? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502157 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GA Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Vi lager den i mikrobølgeovnen... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502162 Del på andre sider Flere delingsvalg…
skorpionfisken Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Hvorfor kommer innleggene mine to ganger? Fordi du er så vant til å dobbelklikke på alle knapper du ser:-) Jeg merker forskjell på hurtiggrøt og langkoktgrøt, men så er jeg også en ordentlig grøtmumser da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502165 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cecily Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Hjemme kokes grøten i minst to timer, og da røres det ca hvert 15.min. Svaksvak varme og lang lang tid. DA blir grøten god, da, og det er sånn ekte julegrøt skal være *erte på seg gråstein* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502167 Del på andre sider Flere delingsvalg…
keinstein Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Dynegrøt, og så micro. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502168 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mumitrollet Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Fordi du er så vant til å dobbelklikke på alle knapper du ser:-) Jeg merker forskjell på hurtiggrøt og langkoktgrøt, men så er jeg også en ordentlig grøtmumser da. Vi spiser grøt hver lørdag, vi, og jeg har prøvd div varianter av den der langtekkelige grøten. Synes den er smakløs og tam. Ja, ja, smaken er som baken. Min grøt bli god og ikke brent, det er det som teller. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502176 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Vi spiser grøt hver lørdag, vi, og jeg har prøvd div varianter av den der langtekkelige grøten. Synes den er smakløs og tam. Ja, ja, smaken er som baken. Min grøt bli god og ikke brent, det er det som teller. Jeg er ikke glad i hurtiggrøt, man kjenner jo riskornene i den jo! Har prøvd den på ungene, uten å si noe som helst, de vil heller ikke ha den. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502183 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Jeg koker opp vannet, har i risen og lar den koke inn som det står på pakken. Har melka i flere små runder som koker opp mellom hver (synes det går fortere og er mer kontrollerbart enn å ha i alt på en gang) gang. Deretter setter jeg kjelen inn i stekeovnen som står på 70-80 grader. Der kan den stå i 2-4 timer. Gir den så et oppkok og har i en goood smørklatt - grøten blir nyyyydelig! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502185 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest grøtnissen Skrevet 28. november 2005 Del Skrevet 28. november 2005 Jeg er ikke glad i hurtiggrøt, man kjenner jo riskornene i den jo! Har prøvd den på ungene, uten å si noe som helst, de vil heller ikke ha den. Da er den ikke ferdigkokt, grøten vår står lengere på ovnen enn 5 minutter som det står på pakken. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/208041-hvordan-ikke-svi-julegr%C3%B8ten/#findComment-1502197 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.