caprice Skrevet 5. desember 2005 Del Skrevet 5. desember 2005 Pga at begge barna mine må ha glutenfritt baker jeg eget brød til dem. Kjøpebrød smaker ikke godt, og bakemaskin (som jeg også har) er ikke så velegnet til dette formålet - er min erfaring. Har derfot tenkt til å ønske meg en kjøkkenmaskin til jul, da veldig mange av de glutenfrie oppskriftene sier at man "skal la deigen gå en stund i kjøkkenmaskinen". Så til dere erfarne kjøkkenmaskinbrukere. Hvor mange watts maskin trenger jeg egentlig til en brøddeig på 3-4 brød? Jeg har falt for en kul Kenwood modell i stålfinish. Den er 800w. De har også en toppmodell på 1200w. Men er det virkelig nødvendig med en så kraftig maskin? Maskinen koster nemlig hele 6000, og det synes jeg er litt dyrt. Den med 800w koster halve prisen... Noen med erfaring? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209143-noen-som-kan-gi-meg-tips-om-kj%C3%B8kkenmaskin/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 5. desember 2005 Del Skrevet 5. desember 2005 Både Elkjøp og Expert har hatt en god stor Kenwoodmodell til 2-3000 på tilbud nå de siste ukene 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209143-noen-som-kan-gi-meg-tips-om-kj%C3%B8kkenmaskin/#findComment-1514575 Del på andre sider Flere delingsvalg…
rerun Skrevet 6. desember 2005 Del Skrevet 6. desember 2005 Skal du ha stålvarianten av Kenwood, må du betale mye ekstra for det. Kjøper du en hvit, får du en velutstyrt "major" (dvs største modell) for halve prisen :-) Sjøl har jeg en stor Kenwood, og den tar 4-brødsdeig som bare det. Blir det for slitsomt for den, kan det en sjelden gang hende at den gir opp, da stopper motoren og den trenger å kjøle seg ned og komme seg litt, så er den i orden igjen (sikker ikke å anbefale, men...). Har skjedd en gang eller to på de elleve årene jeg har hatt den. Til brødbakst ville jeg ha vurdert en modell med feste for vispen i bunnen, f eks Elektrolux, siden den er enklere å fylle på mel i mens maskinen går. Der synes jeg Kenwooden er litt tungvinnt. Pass også på å sjekke lydnivået på maskinen! Hørte en ny K her om dagen, synes den var bråkete! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209143-noen-som-kan-gi-meg-tips-om-kj%C3%B8kkenmaskin/#findComment-1514718 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisabeth Skrevet 6. desember 2005 Del Skrevet 6. desember 2005 Skal du ha stålvarianten av Kenwood, må du betale mye ekstra for det. Kjøper du en hvit, får du en velutstyrt "major" (dvs største modell) for halve prisen :-) Sjøl har jeg en stor Kenwood, og den tar 4-brødsdeig som bare det. Blir det for slitsomt for den, kan det en sjelden gang hende at den gir opp, da stopper motoren og den trenger å kjøle seg ned og komme seg litt, så er den i orden igjen (sikker ikke å anbefale, men...). Har skjedd en gang eller to på de elleve årene jeg har hatt den. Til brødbakst ville jeg ha vurdert en modell med feste for vispen i bunnen, f eks Elektrolux, siden den er enklere å fylle på mel i mens maskinen går. Der synes jeg Kenwooden er litt tungvinnt. Pass også på å sjekke lydnivået på maskinen! Hørte en ny K her om dagen, synes den var bråkete! Vi har også en Kenwood major i plastutgave. Den er jeg kjempefornøyd med. Jeg kjører brøddeiger til 4 brød, større mengder kjøttdeig etc uten problemer. Det den ikke egner seg til, er små mengder. Da blir kakedeigen, kremen osv bare "borte" inni vispen. Jeg tror maskina koster 3000-3500 kr med div ekstrautstyr. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209143-noen-som-kan-gi-meg-tips-om-kj%C3%B8kkenmaskin/#findComment-1514805 Del på andre sider Flere delingsvalg…
smekka Skrevet 6. desember 2005 Del Skrevet 6. desember 2005 Ingen over, ingen ved siden: kitchenaid!!!!!!!!!!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209143-noen-som-kan-gi-meg-tips-om-kj%C3%B8kkenmaskin/#findComment-1514969 Del på andre sider Flere delingsvalg…
org Skrevet 6. desember 2005 Del Skrevet 6. desember 2005 Vi har også en Kenwood major i plastutgave. Den er jeg kjempefornøyd med. Jeg kjører brøddeiger til 4 brød, større mengder kjøttdeig etc uten problemer. Det den ikke egner seg til, er små mengder. Da blir kakedeigen, kremen osv bare "borte" inni vispen. Jeg tror maskina koster 3000-3500 kr med div ekstrautstyr. Vår Kenwood med plastikkboller er rene sorgen. Festene på undersiden av bollene røk etter kort tid. Egentlig en reklamasjonssak - men det mente ikke forhandler... Ellers, etter at vi fikk byttet motor i maskina, har den fungert tilfredsstillende. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209143-noen-som-kan-gi-meg-tips-om-kj%C3%B8kkenmaskin/#findComment-1514979 Del på andre sider Flere delingsvalg…
chanti Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Kenwood major . Rimelig pakkeløsning og bra . Min bråker ikke mye , kjøpte den i fjor. Kjekt å ha en maskin som en kan utføre alt med , og i tillegg gjør jobben bra . Ikke uten grun at den er ganske stand by over så mange år . Hvorfor rote med noe som fungerer . Lønner seg å kjøpe noe med stor motor , særlig med tanke på brød-bakst. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209143-noen-som-kan-gi-meg-tips-om-kj%C3%B8kkenmaskin/#findComment-1516276 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.